Hej, Wrzuciłem na You Tube pierwszy devlog z prac nad naszą nietypową grą Gardenią. W materiale jest też garstka cennej wiedzy dla zainteresowanych tworzeniem grafiki low poly w Blenderze. Zapraszam. #gamedev #blender #zainteresowania #technologia #design #gry
@wojciech-http-witowski: Przyjemny i ciekawy klimat! Dodałbym jeszcze kwestie edukacyjne, o środowisku, drzewach, krótka wiedza w tipach. Czy jedynym założeniem gameplay'u jest wyłącznie rozrywka i wykonywanie zadań?
@dev4space: Ciekawy pomysł, setting jest nieco fantasy / humorystyczny więc edukacji nie mamy ale to dobry pomysł. Pomyślimy o dodaniu tego jeśli gra wypali. Obecnie tak questy + rozrywka w sosie chilloutu na wyspie (takie jakby wakacje).
@DonislawDev: Dzięki, następny film będzie analizą jakiejś gry czyjejś. Trochę gameplayu a trochę komentarzy developera, od kuchni - jak kradnę pomysły innych itp. Chyba wezmę na tapetę Sumulator Żula. Tak że polecam subskrypcję i notyfikację jeśli się podoba. Za każdym razem staram się też żeby potencjalny widz coś dla siebie miał z tego, jakąś wiedzę itp. Postaram się też o więcej rozrywki.
Wrzuciłem na You Tube pierwszy devlog z prac nad naszą nietypową grą Gardenią.
W materiale jest też garstka cennej wiedzy dla zainteresowanych tworzeniem grafiki low poly w Blenderze.
Zapraszam.
#gamedev #blender #zainteresowania #technologia #design #gry
Bardzo podoba mi się klimat filmików na kanale( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-}