Wpis z mikrobloga

@fukinloner: no i generalnie wyszło że Trump chce aby sprawdzić czy wstrzykiwanie środka do dezynfekcji pomoże na covid. Wiesz, jeśli pomylił środek, o jakim mówi oraz sposób jego użycia, to znaczy, że nie ma pojęcia o czym mówi i może powinien się zamknąć na ten temat.

Bo na razie to potwierdziłeś, że Trump sugerował rozpatrzenie czy wstrzykiwanie bliżej nieokreślonego środka do dezynfekcji pomoże. Co jest rekordowo głupie.
@Replica: nie, mówi o testowaniu naświetlania płuc impulsami promieni UV po intubacji mającymi działanie dezynfekcyjne (czego ma prawa nie rozumieć, bo to jakaś nowatorska metoda), a nie o wstrzykiwaniu środków dezynfekcyjnych (ani o piciu czy wstrzykiwaniu wybielacza jak to jakiś idiota wyżej powiela), co jest dementowane przez Trumpa i jego doradcę na tej konferencji kilka minut później.

poziom tych "newsów" to jest
pic related:
Pobierz
źródło: comment_1629716187dlOM30UDt9ky28yLnQWw1S.jpg
@fukinloner: no nie, mówił o "injection", czyli wstrzykiwaniu. Bardzo możliwe, że miał co innego na myśli, a może to zwykły damage control po fakcie. Natomiast powiedział o wstrzykiwaniu środka do dezynfekcji.

To jest polityk, powinien wiedzieć co mówi, a nie #!$%@?ć trzy po trzy o rzeczach, o których nie ma pojęcia, a potem strzelać fochy, że ludzie nie odgadli o co mu chodzi.

Swoją drogą ciekawe czy przejęzyczeń Bidena czy z
@Replica: ludzie nie odgadli o co mu chodzi (bo rzeczywiście mówił nieskładnie), dziennikarz dopytał i dostał wyjaśnienie o co chodzi.
Co mnie obchodzą przejęzyczenia Bidena, Palikota, czy Trumpa? Każdy może się pomylić czy przejęzyczyć. Chodzi mi celową dezinformację, zupełnie niezgodną z tym co rzeczywiście zostało powiedziane. Pół biedy, gdy dotyczy to walki politycznej ale teraz rozkręciło się to już na niemal każdą dziedzinę życia.
Pobierz
źródło: comment_1629717437OqaOm6fp0DUakdHBtNSIXs.jpg
@fukinloner: no akurat po wypoku kłamstw na temat Bidena latało mnóstwo i nadal jak tylko coś się stanie w USA to się pojawiają. Skoro tak bardzo walczysz o prawdę, to aż dziwne, że cię nie interesują. Zresztą nawet o Palikocie też niedawno widziałam jakiś wysryw, mimo że typ praktycznie zniknął z polityki i nic już nie znaczy.

No i nadal będę się upierać, że Trump walnął głupotę, prawdopodobnie nie zrobił tego