Aktywne Wpisy
Goronco +22
Gadam i piszę sobie z babką od paru tygodni, a w przypływie nieuzasadnionego entuzjazmu postanowiłem zaryzykowac i wyszło jak zawsze (╯︵╰,)
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
Niech ktoś wytłumaczy mojej mamie, że za 40 tys można co najwyżej kupić meble z agd do kuchni ale nie działkę budowlaną.
Boże, ona ciągle myśli, że działkę można kupić za 50, max 60 tys a dom stawia się za 300 000 xD
#nieruchomosci #finanse #mieszkanie #budownictwo #budowadomu #kredythipoteczny
Boże, ona ciągle myśli, że działkę można kupić za 50, max 60 tys a dom stawia się za 300 000 xD
#nieruchomosci #finanse #mieszkanie #budownictwo #budowadomu #kredythipoteczny
To kolejny Republikanin, który zmienił retorykę względem szczepionek.
Czyżby za dużo wyborców Republikanów zaczęło im umierać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trump #usa #koronawirus #neuropa #4konserwy #bekazszurow
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo na razie to potwierdziłeś, że Trump sugerował rozpatrzenie czy wstrzykiwanie bliżej nieokreślonego środka do dezynfekcji pomoże. Co jest rekordowo głupie.
poziom tych "newsów" to jest
pic related:
To jest polityk, powinien wiedzieć co mówi, a nie #!$%@?ć trzy po trzy o rzeczach, o których nie ma pojęcia, a potem strzelać fochy, że ludzie nie odgadli o co mu chodzi.
Swoją drogą ciekawe czy przejęzyczeń Bidena czy z
Co mnie obchodzą przejęzyczenia Bidena, Palikota, czy Trumpa? Każdy może się pomylić czy przejęzyczyć. Chodzi mi celową dezinformację, zupełnie niezgodną z tym co rzeczywiście zostało powiedziane. Pół biedy, gdy dotyczy to walki politycznej ale teraz rozkręciło się to już na niemal każdą dziedzinę życia.
No i nadal będę się upierać, że Trump walnął głupotę, prawdopodobnie nie zrobił tego