Aktywne Wpisy

Notabene +46
Program 800+ został tak źle zrobiony że szkoda strzępić morde, pieniądze które miały iść na potrzeby dzieci są wrzucane w koszty kredytów i inne dziadostwo. Teraz kolejny program, darmowe obiady w szkole, nie zrozumcie mnie źle, 800 zł to bardzo dużo pieniędzy jak na podstawowe potrzeby dziecka i właśnie z tych pieniędzy powinny być finansowane obiady, przez rodziców.
Ogólnie to powinno być na zasadzie bonu lub zwrotu wydatków do 800zł, te pieniądze
Ogólnie to powinno być na zasadzie bonu lub zwrotu wydatków do 800zł, te pieniądze

krdk +102

No bo jednak sorry, ale jeżeli politycy mają podejmować decyzję ze względu na korzyści finansowe, to w moim mniemaniu z miejsca powinni wylecieć na zbity pysk, i z dwojga złego
Serio, ludzie wybrali władze samorządowe, a skoro tak wybrali, to widać jest to dla większości na tyle ważna
Prawo, które nie ma żadnych, realnych skutków jest martwe zatem uchwalanie go podważa powagę instytucji państwa. Nie ma zatem możliwości żeby mnie czy komukolwiek z IQ wyższym niż jednocyfrowe się ono "podobało". Taka legislacyjna sraczka
@Alcoholic_Desacrator: No nie ma...Problem jest taki, że żyjesz w polsce (chyba), gdzie większości się to "podoba". Witamy w demokracji. Jak dla mnie to z dobre 80% polityków (wliczając samorządy) powinno być postawione przed trybunał, ale nie rozmawiamy tutaj o naszych politycznych preferencjach.
Zadam pytanie jeszcze raz -> Czy chcesz, aby wybrany przez Ciebie polityk,
@lemek3: wiemy że to wy, ruskie trole
Komentarz usunięty przez moderatora
Moim zdaniem dwa i pół miliarda to i tak skromna kwota, za wolność od szkodliwej i nachalnej ideologii lgbt.
Przyszłość narodu, a przede wszystkim ochrona najmłodszego pokolenia, na którym najbardziej skupiają się ideolodzy z lgbt, jest bezcenna.
Komentarz usunięty przez moderatora
A co do Ciebie @memento_mori, lecisz na czarno. Idź się zamknij w swojej neuropejskiej bańce, bo jeszcze odkryjesz jak dział świat zewnętrzny i