Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lemek3: Byczq - z nimi nie ma co rozmawiac ;) Im albo za to placa, albo oni sa rzeczywiscie tak glupi i kulturalnemu czlowiekowi nie wypada znecac sie nad kims kto jest uposledzony.

Nie wchodz z nimi w dyskusje, nie minusuj - po prostu ignoruj. ;)
  • Odpowiedz
@taukuZielonka i tym oto sposobem sam wykazales się brakiem kultury, szczyt hipokryzji :( człowiek bez kultury, obrażający innych za odmienne przekonania będzie mnie, nie obrażającego nikogo, a jedynie wypowiadającego własne zdanie w ramach konstytucyjnej wolności słowa od głupków i osób upośledzonych wyzywał :0 w życiu by mi nie przyszło do głowy kogokolwiek uposledzeńcem nazywać choćby miał jakiekolwiek drobne ograniczenia ruchowe lub umysłowe a tu proszę, kwiat narodu, przyszłość kraju, wyzwie kogokolwiek
  • Odpowiedz
@lemek3 jaki jest sens uchwalać uchwałę, która nie ma żadnego wpływu na życie mieszkańców, oprócz tego, że odbiera środki mające być przeznaczone na poprawę jakości leczenia? to jest zwykle odmrażanie sobie uszu na złość matce, to nieodpowiedzialne zachowanie na niekorzyść regionu
  • Odpowiedz
@lemek3 @taukuZielonka dlaczego stosujecie inwektywy i epitety obrażające współrozmówców? przecież tym podważacie swoją wiarygodność? poza internetem też wszystkich wkoło nazywacie wprost dzbanami, idiotami, kretynami etc. tylko z powodu odmiennych poglądów? czy nie uważacie, że jest to negatywne z punktu widzenia tzw. debaty publicznej? dlaczego uważacie, że macie jakiekolwiek przyzwolenie na obrażanie innych? nie uważacie, że jest to prymitywne i deprecjonujące wasze osoby w oczach innych? mi osobiście byłoby wstyd, nie
  • Odpowiedz
@marecki22: Mam wrażenie, że piszę w koło to samo. Szkoda, że płatek śniegu memento_mori, który wpierw mnie zwyzywał, obraził się gdy odpłaciłem pięknym za nadobne i to w jeszcze nie jakiś skrajny sposób, i w dodatku wezwał swojego upośledzonego kolegę z administracji aby usunął wpis, bo tam było obszernie opisane o co mi chodzi.

No, ale jeszcze raz...

Zgadzam się z Tobą, że wiąże nas traktat lizboński i ja nie próbuję w
  • Odpowiedz
@lemek3 zgadzam się z Tobą w formie ogólnej dotyczącej uzależnienia środków od jakiejkolwiek uchwały ale to dotyczy uchwały, która dyskryminuje i piętnuje część społeczeństwa z uwagi na jakąś cechę! czy przedstawiałbyś podobne stanowisko gdyby ta uchwała dotykała Ciebie osobiście? dla mnie jest nie do pojęcia, jak można w jakikolwiek sposób dyskryminować innego człowieka, kojarzy mi się to z segregacją, gettami i w końcu obozami koncentracyjnymi :( to jest niesłychane jak łatwo
  • Odpowiedz
@100mph: No tak, tutaj się zgadzamy. W ogóle cała ta sytuacja nie powinna mieć miejsca i sam fakt, że nie rozprawiliśmy się z tą sprawą na naszym lokalnym szczeblu (państwowym), tylko zostało to wywleczone na salony europejskie, to jest w ogóle jakieś pomieszanie z poplątaniem.

Problem niestety jest taki, że naród zagłosował i wybrał "czempionów" polityki, którzy są najbardziej obrzydliwą, obłudną, szkodliwą i złodziejską władzą jaką widziała wolna RP.

Dlatego
  • Odpowiedz
@marecki22 wnioskując po tym co dodał op to glosowanie przebiegło demokratycznie wygrała większość więc o co tu chodzi ? Próbują ingerować w demokrację w Polsce pieniędzmi ? Już nie wazny jest fakt czy to jest dobre czy złe
  • Odpowiedz