Aktywne Wpisy
Malysyrek +110
Spokojna parka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reszta w komentarzu
#bekazpodludzi #patologia #patologiazmiasta #nieruchomosci #wynajem #warszawa
Reszta w komentarzu
#bekazpodludzi #patologia #patologiazmiasta #nieruchomosci #wynajem #warszawa
Matylda_Megara +12
Jutro idę na ślub, a już teraz wiem, że sukienka jednej z zaproszonych osób będzie o niebo piękniejsza, niż suknia panny młodej, To będzie z pewnością temat numer jeden wesela i mocno przyćmi "ten dzień" i osobę panny młodej.
Nie przystoi ubrać białej true, ale nikt nie mówił, że niebieska nie może odwrócić uwagi od Jaśnie #!$%@?ętej.
#rozowepaski #wesele #logikarozowychpaskow #girlsfrontline #gownowpis
Nie przystoi ubrać białej true, ale nikt nie mówił, że niebieska nie może odwrócić uwagi od Jaśnie #!$%@?ętej.
#rozowepaski #wesele #logikarozowychpaskow #girlsfrontline #gownowpis
Lista usprawnień/nowych ficzerów jego megamoda ma 17 stron, na których obiecuje on między innymi 22 nowych rodzajów inhalatorów z różnymi efektami, limit granatów, poprawki w praktycznie każdym aspekcie gry (skradanie, ai, poziom trudności, balans), cooldowny na healing i wiele innych. Ponadto obiecuje naprawiać niedziałające perki.
Co z tego wyniknie? Nie wie nikt. Ja jestem nahajpowany. Obecna data premiery moda to piątek 20.08. Potrzeba kogoś kto gra w grę a nie tylko robi foty, żeby sprawdził jak to będzie działać (✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://docs.google.com/document/d/1S4JcdLJMJ45efG-LwpKXiUmHsUiRYaCaWKJUgXgxjcc/edit
#cyberpunk2077