Aktywne Wpisy

baton967 +5
#przegryw co robita o 3 w nocy chuopy?

aczutuse +4
Jak zobaczylibyście se chłopa zakolaka po 30 w takim samochodziku to co byście se pomyśleli?
Bo chyba w moim wieku to jusz nie wypada takimi "sebo-sportowymi" jeździć chyba czu nie?
#kupnosamochodu #samochody #honda #rozowepaski
Bo chyba w moim wieku to jusz nie wypada takimi "sebo-sportowymi" jeździć chyba czu nie?
#kupnosamochodu #samochody #honda #rozowepaski

Pracodomy z tygodnia
36 i 51 - przedrobocze przejażdżki
173 - Górka na górkach część trzecia
Wczoraj pierwotny plan obierał kierunek na Nowy Świat>Przegibek>Salmopol>Zameczek>Równicę>Klimont xD Niestety w wyniku komplikacji, praktycznie od samego początku objechane zostały tylko trzy pierwsze górki (╯︵╰,)
Zaczęło się od użądlenia na wtrze podczas jazdy na lemondkach. Coś mi wleciało między okulary a kask, efekt: piekący ból do samego końca, spuchnięta powieka. Pierwsze myśli, czy by nie wracać. Nowe okulary oczywiście wylądowały na asfalcie i pojawiły się odpryski :(
No cóż, pojechałem dalej. Spodziewałem się, że Nowy Świat będzie ciężki, ale na pewno nie czegoś takiego :D Podjazd co prawda krótki, ale ściana zaczyna się praktycznie od samego początku. Nie dałem rady, musiałem się trzy razy zatrzymać. Z kolei zjazd bardzo nieprzyjemny, cały czas na heblach, w pewnym momencie przed zakrętem już myślałem że nie wyhamuje :D
Przegibek, jak to Przegibek bez szału i bez większych problemów podjechane ;D
Kolejne problemy zaczynają się pod Salmopolem. Lezyne rozłączył mi wszystkie czujniki + wcięło jakieś pięć kilometrów, trzeba resetować, później problemy z wgraniem trasy, ale się udało. Niestety robi się za ciepło i pomimo ciągłego picia i jedzenia wchodzi bomba i niezbędny jest odpoczynek. W przerwie decyduję się na wyjechanie na sam szczyt i szybszy powrót do domu i tak już za dużo czasu straciłem na przerwach.
Kolejne problemy z Lezyne, brak zasięgu nie mogę wgrać trasy. Zjeżdżam tą samą drogą, w stronę Szczyrku. Nie polecam, kiepski asfalt w tę stronę daję się odczuć. Następnie lecę na Bielsko, później na Oświęcim, mijając kolejne idiotyczne ddry, tym razem z falami Dunaju wzorowanymi chyba na skoczniach narciarskich ( ̄෴ ̄) Reszta trasy spokojnie objechana, na finiszu odwiedzona myjnia, gdzie zostawiłem bidony. Na domiar złego pod blokiem przejechałem kawałek po trawie i wjechałem w niespodziankę zostawioną przez psa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rowerowyrownik #rower #rowery #triban #wykoptribanclub #szosa #gravel
Skrypt | Statystyki