Aktywne Wpisy
Ten_spod_piatego +202
Szczerze mówiąc, łudziłem się, że Polska zrobiła krok do przodu. Ale afera z KPO pokazała mi coś zupełnie innego — mentalnie spora część naszego społeczeństwa nadal tkwi na wschodzie.
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,

JanDzbanPL +672
Brak wolnych terminów na wynajem jachtu na który dostał dotację. Chyba dobry biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kpo
źródło: 1000018200
Pobierz

Manualne włączenie wifi w ustawieniach nie pomaga, bo zaraz przestawia się na wyłączone. W biosie WIFI jest włączone. Zna ktoś z was rozwiązanie?
źródło: comment_1629028626JUMdlbhPpOLm0ODEEcBekt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Czy to jest laptop?
Komputery PC też mogą pracować na sieciach wifi i nie jest to jednoznaczne, a w prtzypadku laptopów można rozróżnić 2 tryby pracy, oszczędzania energii i pełnej wydajności.
Czy kolega ma zainstalowane wszystkie sterowniki, zakładam, że to jest laptop i tak samo się zachwouje przy podłączeniu do ładowarki, jak i na
źródło: comment_1629029372VFfduldmj0aNy2aUsn57e5.jpg
Pobierz@Rampamparam: nie ma :/ ani na obudowanie ani na klawiaturach
@stoneyy: masz manualny włącznik wi-fi na klawiaturze ? Taki guzik z antenka.Moze wylaczyles go przez przypadek lub masz jakis wlacznik w laptopie wifi? Obczaj