Aktywne Wpisy

niewidka +48
Oficjalnie: zaręczona. Nieoficjalnie: nadal nie umiem upiec kaczki jak teściowa.. 🥹
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
źródło: temp_file912358945940256635
Pobierz
Rad-X +4
Mam problem ze swoja #rozowypasek
Na codzień żyje nam sie dobrze i czuję że ją kocham ze wzajemnością.
S--s jest zajebisty, niestety ma tendencję do krzyczenia w czasie stosunku teksty typu"pieprz mnie Karol", "o tak, Karol"
Problemem jest to ze nie nazywam sie Karol.To był jej były który rzucil ja, gdy dostal propozycję awansu w firmie z relokacja za granice, a ona wtedy studiowala i nie mogla sie tak latwo przeniesc.
Mówiła
Na codzień żyje nam sie dobrze i czuję że ją kocham ze wzajemnością.
S--s jest zajebisty, niestety ma tendencję do krzyczenia w czasie stosunku teksty typu"pieprz mnie Karol", "o tak, Karol"
Problemem jest to ze nie nazywam sie Karol.To był jej były który rzucil ja, gdy dostal propozycję awansu w firmie z relokacja za granice, a ona wtedy studiowala i nie mogla sie tak latwo przeniesc.
Mówiła

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Also, 'nie zesraj się' - finishes all the unwanted, pointless conversations, being used here too often in my opinion but in a mouth of a foreigner as you are it's gonna be hilarious to see xD
Is 'siktirgit yarak' a Turkish 'fuck you' or something?
i'll keep your advice. might come in handy on some situations. not sure if i'll use it here though xD
"siktirgit yarak" means "fuck you, dick". first words someone learns from turks i assume, lmaoo
dis gonna be good ;)
You got my sub :d
listen to this song