Aktywne Wpisy
Co jest nie tak z #rozowepaski?
Po kolei. Moj dobry przyjaciel postanowił, że w ciągu 3 lat nadpłaci/spłaci pozostały kredyt hipoteczny (to było jakoś w 2020 roku) i zrobi niespodziankę żonie kupując jakąś działkę w górach, żeby później postawić tam dom (o tym marzyli razem).
Miesięcznie spłacał po ~3k nie mówiąc nic o tym żonie. Robił jakieś mniejsze fuchy po godzinach (#programowanie, ale to nie istotne). Nadpłaty zrobił jakieś 100k
Po kolei. Moj dobry przyjaciel postanowił, że w ciągu 3 lat nadpłaci/spłaci pozostały kredyt hipoteczny (to było jakoś w 2020 roku) i zrobi niespodziankę żonie kupując jakąś działkę w górach, żeby później postawić tam dom (o tym marzyli razem).
Miesięcznie spłacał po ~3k nie mówiąc nic o tym żonie. Robił jakieś mniejsze fuchy po godzinach (#programowanie, ale to nie istotne). Nadpłaty zrobił jakieś 100k
De_Fault +65
Ehh wyjdź do ludzi mówili. Zagadaj kasjerkę i bzikaj. Miałem dziś lepszy dzień i dobry humor to mnie poniosło za bardzo i postanowiłem skoczyć do okolicznej żabki w której pracuje taki fajny blond milf ~40lvl. Poprosiłem o beauvillon (takie trochę szczyny ale słyszałem że #rozowepaski to lubią) i poprosiła o dowód bo wyglądam młodo to mnie szatan podkusił i palnąłem że pod tym adresem (z dowodu) będę spożywał to wino i czy
Jeśli #lextvn przejdzie będę publikował listę antypolskich i anty wolnościowych zdrajców głosujacych za/wstrzymujących się odpowiedzialnych za ten stan rzeczy.
#polska #neuropa #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #konfederacja #sejm #polityka
Wstrzymali się, ale się nie cieszyli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ponadto witek dostała ataku sraczki ws ostatnio głośnego zabójstwa przez milicję i nie pozwoliła dodać dyskusji na ten temat do porządku obrad.
Komentarz usunięty przez moderatora
wstrzymujesz się = przyczyniasz się do przepchnięcia ustawy
dlaczego cała opozycja potrafi się zjednoczyć tylko ci kretyni wiecznie stoją rozkrokiem i leją na swoich wyborców ciepłym moczem a im to jeszcze pasuje?
**** i Konfederację
Komentarz usunięty przez autora
@Sairanixx: A może, ej konfederacja zagłosuj przeciw bo uważacie się za partię wolnościową?
Jak zostanie samo TVP i inne rządowe tuby, to na pewno będą miło mówić o Konfederacji w trakcie kampanii wyborczych.
@
@AdamMechanik: bo jak jeden zwolennik konfederacji stwierdził "tylko wyborcy Konfy są świadomi politycznie" xD
Przy takim rozkładzie głosów ta ustawa nie przejdzie bo do odrzucenia weta senatu nie wystarczy zwykła większość tylko potrzeba będzie większości bezwzględnej.
A co do Konfederacji - niby człowiek wiedzioł, ale się łudził.
@Tymajster: Ciężko te wszystkie wpisy się czyta. "Debile", "idioci", "szury", "j***ć was" itd. Chyba ktoś tu próbuje zaklinać rzeczywistość. Ludzi, którzy nigdy na Konfę nie głosowali usiłują ją zaklinać by głosowała jak oni chcą bo ta. Bo ich poglądy
Idź sobie Marcinka Rolę oglądaj i może nie wtrącaj się w rozmowy na poziomie już: usuń konto i idź na Lurkera.