Aktywne Wpisy
mickpl +1518
cytmirka +195
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
#przegryw #tinder #logikaniebieskichpaskow #wychodzimyzprzegrywu #seks #milf
@Dejw983: taa, kawał cyca przy szczupłym ciele. Takich jak ja to pewnie ją zagaduje codziennie z pięciu.
na pewno to odmiana od tych heheszków, które pani milf słyszy na co dzień
wracaj i kupuj u niej wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Scarface83: do młodszej to wg mnie nie ma takiego cringu jak nie wypali a od starszej to czuć takie politowanie, - co ty dzieciaku chciałeś, z czym do ludzi. Na milfa to mam szansę tylko płacąc chyba że zrobię z 20kg czystej masy.
@guguszp: no właśnie z tego jestem zły bo nie raz mam bekę z tych podlotków co pucują do kasjerek a sam na takiego wyszedłem. Jestem przeciwny nabijaniu atencji przypadkowym babom a dołożyłem swoją cegiełkę xd
@Pikolo51: no na luzie, wywalone na nią. Świadków żadnych nie było a nią się nie przejmuję.
To odpowiadasz, że wolałbyś się jednak spotkać bez niego.
@De_Fault: Od 1 marca 2015 roku, na dowodzie nie ma adresu zameldowania. Ładny bullshit XD