Aktywne Wpisy
Sajden1337 +15
#vinted kupiłem ostatnio na vinted air podsy za mniej więcej połowę cenę nowych ( zapłaciłem 500 zł ) wystawione jako niby nietrafiony prezent ale oczywiście jako oryginalne itd. Przyszły i jak się szybko okazało są to fejki. Nr seryjne na pudełku zupełnie inne od tych co wykrywa iphone. dodatkowo na pudełku piszę made in USA a nie made in China ( co za dumny Chinczyk musiał to robic ), brak oznaczeń CE
Kilka słów sprostowania odnośnie nowego projektu o nazwie @Dollcel:
1. Chłopak jest uzależniony od masturbacji i robi to kilka - kilkanaście razy dziennie przy użyciu silikonowej lalki. Wymaga pomocy psychiatry, a nie klepania po pleckach. Równie dobrze mógłby rvchać swój samochód, a wy byście pisali słynny tekst debili "jak się kochają to chvj z nimi".
2. Masturbacja przy użyciu zabawek (flashlight, kubek z gąbką, kaloryfer, silikonowa lalka) nie ma nic wspólnego
1. Chłopak jest uzależniony od masturbacji i robi to kilka - kilkanaście razy dziennie przy użyciu silikonowej lalki. Wymaga pomocy psychiatry, a nie klepania po pleckach. Równie dobrze mógłby rvchać swój samochód, a wy byście pisali słynny tekst debili "jak się kochają to chvj z nimi".
2. Masturbacja przy użyciu zabawek (flashlight, kubek z gąbką, kaloryfer, silikonowa lalka) nie ma nic wspólnego
#przegryw #tinder #logikaniebieskichpaskow #wychodzimyzprzegrywu #seks #milf
@Dejw983: taa, kawał cyca przy szczupłym ciele. Takich jak ja to pewnie ją zagaduje codziennie z pięciu.
na pewno to odmiana od tych heheszków, które pani milf słyszy na co dzień
wracaj i kupuj u niej wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Scarface83: do młodszej to wg mnie nie ma takiego cringu jak nie wypali a od starszej to czuć takie politowanie, - co ty dzieciaku chciałeś, z czym do ludzi. Na milfa to mam szansę tylko płacąc chyba że zrobię z 20kg czystej masy.
@guguszp: no właśnie z tego jestem zły bo nie raz mam bekę z tych podlotków co pucują do kasjerek a sam na takiego wyszedłem. Jestem przeciwny nabijaniu atencji przypadkowym babom a dołożyłem swoją cegiełkę xd
@Pikolo51: no na luzie, wywalone na nią. Świadków żadnych nie było a nią się nie przejmuję.
To odpowiadasz, że wolałbyś się jednak spotkać bez niego.
@De_Fault: Od 1 marca 2015 roku, na dowodzie nie ma adresu zameldowania. Ładny bullshit XD