Aktywne Wpisy

Domelus +103
damian336 +78
Jestem nad morzem i przed chwilą rozmawiałem sobie z typem z jednej ze smażalni ryb. Swoją drogą mojej ulubionej, uważam, że akurat robią tam super żarcie. Typ mówi, że tak słabego sezonu nie pamięta. Faktycznie rozglądam się na lewo prawo ludzi jak na lekarstwo, ale na plaży bydełka, aż czarno. Mówiąc w skrócie ludzie są ale nie jedzą w restauracjach. I powiem wam jak ja to widzę ze swojej perspektywy, dlaczego tak

Chciałem zaczac jeździć na rowerze, czy obcisły strój z drużyny kolarskiej daje aż tak dużo? Właściwie zawsze widzę jak jezdza to w takich strojach nawet „wieksze” osoby.
#rower #pedalarze
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611371c1d54b81000a2e2f41
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
mało tego - możesz kupić gacie z lajkry z wkładką i na wierzch założyć rowerowe szorty! też nikt cię nie zabije!
@Strigiformesman: wydało się. Każdy pajac w bwm i operator kierownicy w paseratti przeskakujący na "wczesnym różowym" ma na sobie gacie z lakjkry.
@Matpiotr: no to wtedy zależy czy jedziesz do biura, ziomków albo do sklepu czy rekreacyjnie. W tej drugiej sytuacji nie chciałbym jeździć w cywilnych ciuchach.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua