Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Chciałem zaczac jeździć na rowerze, czy obcisły strój z drużyny kolarskiej daje aż tak dużo? Właściwie zawsze widzę jak jezdza to w takich strojach nawet „wieksze” osoby.
#rower #pedalarze

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611371c1d54b81000a2e2f41
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: chcesz mieć gacie z lajkry - kupujesz gacie z lajkry! nie chcesz mieć gaci z lajkry nie kupujesz ich! WTF - w czym kurna jest problem!?!?!?!?

mało tego - możesz kupić gacie z lajkry z wkładką i na wierzch założyć rowerowe szorty! też nikt cię nie zabije!
  • Odpowiedz
ale jemu chyba chodzi po prostu o strój kolarski vs jakieś krótkie jeansy/szorty i bawełniana koszulka.

@Matpiotr: no to wtedy zależy czy jedziesz do biura, ziomków albo do sklepu czy rekreacyjnie. W tej drugiej sytuacji nie chciałbym jeździć w cywilnych ciuchach.
  • Odpowiedz
@sargento: stringi z lajkry. Ostatnio jevhal za mna taki. 50 przez jakis 1km bo z przeciwka caly czas cos jechalo, ale jak zobaczyl dwa pasy (z czego jeden ze skretem w lewo) to mnie wyprzedzil i na czerwonym ze skretu w lewo pojechal prosto[]
  • Odpowiedz