Aktywne Wpisy

OCIEBATON +254
źródło: temp_file1688025348527385718
Pobierz
masternodeBTC +262
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,

I tak jakoś to leciało ale teraz stanąłem i nie ogarniam ocb. Ogólnie używam Express i mam taki problem że ten get z parametrem wykonuje się 4 razy, i nie wiem czemu. Nawet jak po prostu ustawie na '/side/1' to jest to samo. O co tu chodzi?
Proszę się nie śmiać z kodu bo mam 30 godzin doświadczenia :D Dziękuje.
app.get('/', (req, res) => {
console.log("ta wykonuje sie raz");
sideHandler(res, {}, 0, 10);
})
app.get('/side/:number', (req, res) => {
console.log("Ta wykonuje się 4 razy");
sideHandler(res, {}, 0, 10);
})
function sideHandler(res, query, skip, limit) {
Post.find(query).sort({
_id: -1
}).skip(skip).limit(limit).exec(function (err, posts) {