@Hereticsheresy: Umiera od 17 lat? Jakie debilne decyzje blizzarda? Jak gra nie ma co zaoferować albo content się skończył to odchodzę z gry. Chyba tak samo jest w przypadku FF?
@rodzynkowy_swir: ja nie bylem na mitiku jeszcze i ci powiem, ze nie wyrabiam się, bo tyle jest rzeczy do zrobienia. Tylko s---------y płaczki pisza ze nie ma contentu.
@Esarmist: @rodzynkowy_swir: Też żadnego M+ w tym sezonie jeszcze nie zrobiłem, bo nawet nie mam czasu. Daily na Korthii, assault w Maw, trochę weekly, callingi, kilka wybranych WQ, a jeszcze do tego uzupełnianie achievmentów z poprzednich dodatków i stare raidy
@rodzynkowy_swir: bo przez token, możesz legalnie kupić Golda i kupić progress raidu pvp m+ wszystko, token zabił progress w grze MMORPG, gdzie progress postaci to wszystko
@By_strzyc: Token to jedyna rzecz która mnie przyciąga do gierki, od dwóch lat nie płaciłem za wowa i gdyby nie moje F2P to bym chyba przestał grać. Jedyne co teraz robię to stoję przy AH i bawię się profesjami bo naprawdę idzie dobrze zarobić.
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
źródło: comment_1628384678DTZQ7wIeDpbE9OjGQQ03he.jpg
Pobierz