Aktywne Wpisy
fanmarcinamillera +333
Bosak właśnie potwierdził, że Konfa jest za wyjściem z UE . No to słucham Konfiarze, jeżeli nie UE, to do jakiego bloku ma należeć Polska? Odpowiedź w próżni nie wchodzi w grę, bo jest zwyczajnie debilna.
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) #neuropa #4konserwy #kanalzero #konfederacja #polityka
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) #neuropa #4konserwy #kanalzero #konfederacja #polityka
Linnior88 +5
Skąd bierzecie chęci do życia ?
Po prostu mnie to przeraża. To nie jest "nowa normalnosć". To jest kryminalizacja normalności.
Pomijając już oczywisty fakt, że "liczba zakażeń" nie świadczy absolutnie, ale to absolutnie o niczym.
#koronawirus #bekazpisu
A to juz hospitalizacje i respiratory nie sa wazne tylko zakazenia? O jak wygodnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te słowa, co na screenie to potwierdzają, kolejny sprzeczny komunikat, kolejna groźba skierowana przeciwko tłumowi ludzi.
Dla mnie właśnie te konferencje prasowe to najlepszy dowód na to, że cały kryzys jest nakręcony i dostosowany do politycznych potrzeb, żeby nas wszystkich udupić.
@BarkaMleczna: Postaraj się otaczać ludźmi którzy dzielą twój punkt widzenia. W moim otoczeniu, była to dla mnie miła niespodzianka. Naprawdę miła. Pozdrawiam serdecznie
@lubiczklan: miło mi, że ktoś zapamiętał, i tak - covid pokazał, z jaką sadystyczną przyjemnością "elity" wykorzystują swoją władzę
@Rychu_Bychu: z jednej strony większość ludzi myśli podobnie, z drugiej - większość też wzrusza ramionami, tak jakby myśleli, że jeżeli będą ignorować zagrożenie wystarczająco długo, to ono odejdzie. A tymczasem, półtora roku
To i tka dopiero początek tego co zacznie wchodzić
A nie miejmy złudzeń, za fasada tych slow i działań stoi konkretna polityka, oni specjalnie dają przekaz raz taki, raz odwrotny wykluczający poprzedni, kluczą, wynikają a i tak idzie to cały czas w jednym kierunku
@Rychu_Bychu: Pisałam już kiedyś, że po okresie tych wszystkich wyroków o tym, jak to zakazy działalności i gnębienie były nielegalne, po kolejnych zmianach progów "powrotu", itd., po protestach w całej Europie - że mam jeszcze ostatnie szczątki nadziei, że nie damy się tak kompletnie sponiewierać. Jesień jest na to ostatnią szansą.
Nie ma już żadnych szans, już za późno. Wejdzie to co ustalili
@Sibu: no bo podobno po szczepieniu hospitalizacji jest mało więc na tej podstawie nie dało by się #!$%@?ć kraju kolejnymi lockdownami