Aktywne Wpisy

StaraJawka +18
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

Fajdek zjadł śniadanie, Fajdek spał do 13, Fajdek w nagłówkach artykułów, Fajdek na ustach dziennikarzy... Nowicki? a no jest taki, też tam chyba będzie brał udział... Wychodzi skromny Nowicki i uczy pokory Fajdka, dziennikarzy i zamyka wszystkim mordy. Skromny chłopak, mistrz olimpijski.
@yraras: Pokory, której Fajdek nie ma. Oglądałeś wywiady z jego udziałem? Choćby z dzisiaj, gadał do Nowickiego, że go goni, ale jeszcze sporo mu brakuje xD. Tak, jest wielokrotnym mistrzem świata, ale jednak co igrzyska to igrzyska, a ego Fajdka jest wywalone w kosmos.
@Maver87: @yraras: @klaudiakare: top kek