Aktywne Wpisy
blinkarA +42

Mirkuny dawać plusiki, bo jak nie to wjecie co Zara bendzie, Amerykę tu zrobiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #usa #heheszki #humorobrazkowy #pdk #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_1330
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
-będąc matką nie możesz wychodzić z domu i takich godzinach jak 5 rano
-jeśli ktoś Cie zaatakuje na ulicy, to jesteś patusem bo normalnych ludzi nikt nie zaczepia na ulicy
-kierowca zrobił to by ratować siebie i pasażerów
-wykopki były zaskoczone, że napisałem o wyjściu wieczorem na miasto, a przecież na nagraniu jest jasno. Jak widać tutejszych ekspertów od wszystkiego przerasta myślenie, że jak ktoś idzie wieczorem na imprezę to wracać może już jak jest jasno, zwłaszcza w lecie xd
Naprawdę ten portal schodzi na psy, moderacja nic z tym nie robi, co z tego, że są tu normalne osoby, jak najwięcej do powiedzenia w każdym temacie mają, przegrywy, szury i inne odpady społeczne siedzące po 24h w swojej piwnicy. Taki jest obraz wykopu, szkoda że tak to wszystko wygląda.
#katowice #wypadek
2. Nie wiadomo kto kogo zaatakował na ulicy
3. Tak. Mógł czuć się zagrożony widząc taki agresywny tłum
4.klocisz się sam ze sobą z punktu 1
Będąc w cybermachinie ze znajomymi, stolik obok siedziała inna ekipa, jeden z nich był mocno wstawiony i ciągle się na mnie gapił i po chwili rzucił w moim kierunku czapką.
Nie zareagowaliśmy. Ale za drugim razem wiedzieliśmy że to nie przypadek, znajomy wstał oddał im czapkę i jedynie co powiedział to żeby uważał bo komuś zrobi tym krzywdę albo rozleje
źródło: comment_1627806315ItgDcdVBLiRSOIjY6AdD1s.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie zeby byla cenzura do ustawienia w profilu. Przeklinasz to nie wolno ale nawolywac do ludobojstwa niezaszczepionych jest w pytke (✌ ゚ ∀ ゚)☞
-Nie zostali zaatakowani, z tego co mi wiadomo, to tamten gościu w niebieskim co uciekł został zaatakowany, a oni się przyłączyli
-Kierowca prawdopodobnie spanikował, jak mu się patola próbowała wbić do autobusu
-Stało się to o 6, a każdy kto mieszka w
Komentarz usunięty przez autora
Ale wy zawsze potraficie wszystko zwalić na kogoś innego - ładny syndrom wyparcia, zrobić wszystko byleby nie przyznać się do błędu i być odpowiedzialnym za siebie samego. Zadziwiająca umiejętność