Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 529
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1748
Jak dla mnie kara za zabójstwo z premedytacją. Kierowcy autobusu święte krowy myślą że można im wszystko bo prowadzą kilkutonową metalową puszkę. Spychają rowerzystów z jezdni, rozjeżdżają ludzi, wszystko dlatego że oni mają rozkład o pierwszeństwo w ich opinii chyba nawet przed karetką pogotowia.
Jedna z najglupszych grup zawodowych. Nie mogę się doczekać aż zastąpią ich AI.
  • Odpowiedz
Jak dla mnie kara za zabójstwo z premedytacją.

@bizonsky: dlatego rozkminiam co mu się w głowie stało że tak po prostu nagle zaczął ich taranować - czy sfrustrowany, w-------y, nie wiem dobijał mu się typ do drzwi a kierowca się przestraszył i ruszył, nie mam pojęcia
  • Odpowiedz
@bizonsky: no na tym filmiku ewidentnie widać że typ ją zamordował z zimną krwią. najpierw walnął w jedną, potem w drugą. jak dla mnie powinna być za takie coś kara śmierci, ale zaraz wykopki się zlecą że to przesada, że słonce, wcisnął mu się gaz, że same sobie winne itp :p
  • Odpowiedz
dlatego rozkminiam co mu się w głowie stało że tak po prostu nagle zaczął ich taranować - czy sfrustrowany, w-------y, nie wiem dobijał mu się typ do drzwi a kierowca się przestraszył i ruszył, nie mam pojęcia

@Lapidarny skoro w artykułach na temat tego zdarzenia nie ma tego filmiki a są informacje o "wepchnięciu" kogoś pod autobus to znaczy że kierowca się tak tłumaczył i że kłamał, tam nie ma sytuacji
  • Odpowiedz
@Lapidarny: przecież on tam wjechał jak wielki pan, z daleka widział, że się tam kotłuje normalny człowiek by stanął dalej i czekał a on wjechał przed nich i trąbi
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 410
"Jak dodała, 31-latek odjechał z miejsca zdarzenia. Został zatrzymany dopiero kilkaset metrów dalej, w rejonie zajezdni. Miał tłumaczyć funkcjonariuszom, że nie zauważył potrącenia kobiety. "
:o
  • Odpowiedz