Aktywne Wpisy
ktos-z-przyszlosci +334

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

#pcmasterrace #komputery #pytanie #programowanie
A jak sobie radzisz z klawiaturą? Masz jedną czy dwie?
ALE by to miało sens, a urządzenia
Szkoda, że nie ma takiego rozwiązania, że jednym przyciskiem na klawiaturze czy to myszce przełączam się na drugie urządzenie od razu myszka+klawiatura bez konieczności instalacji softu.
@inrain88: Jest, ale z tego co rozumiem musisz osobno przełączyć klawiaturę i osobno myszkę. Jak ktoś używa klawiatury laptopowej to właściwie tylko myszkę przełącza - mi jednak lepiej się pisze na pełnej/dużej klawiaturze.
@daczka92: O to mnie też wkurza. Szkoda że monitory nie mają jakichś dodatkowych przycisków do których można by przypisać akcje typu przełącz między aktywnymi źródłami.
@L3gion: @daczka92: Mam monitor Dell U2717D, są 4 fizyczne przyciski do dwóch z nich mogę przypisać dowolny skrót - np. "Source DP" do pierwszego, a do drugiego "Source HDMI" i przełączać się od razu bez grzebania w menu.
@L3gion: może taki fizyczny przełącznik hdmi byłby wygodny allegro