Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
Ojej... Jak tu zacząć... #msfs na #xboxseriesx to niesamowity produkt. To nie jest gra, którą możesz przejść w 6 godzin, to jest sposób na spędzanie wolnego czasu. Następny level pilota wbija się po 50h. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie miałem do tej pory okazji zapoznać się z tą odsłoną symulatora, więc nie wiedziałem czego się tak do końca spodziewać. No cóż, jak na razie jaram się niesamowicie. Granie na padzie wymaga cierpliwości, bo sticki są mało precyzyjne, ale wykonanie poprawnie manewru przynosi dużo satysfakcji. Trzeba to ponownie wyraźnie podkreślić - ta gra to symulator lotu samolotem, więc im bardziej nastawicie się na roleplaying pilota samolotu pasażerskiego, tym więcej przyjemności sprawi wam gra. Jeszcze jedno, warto przelatać wszystkie tutoriale, nawet po kilka razy. Im precyzyjniej nauczycie się sterować, tym większa frajda z wykonanego lotu.

Ogólnie polecam, 9/10 bo dość długie czasy wczytywania i bardzo sporadyczne glicze graficzne. Będzie latane. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zdjęcie #z--------------a, bo w sumie swoich jeszcze nie mam. ;)
Jubei - Ojej... Jak tu zacząć... #msfs na #xboxseriesx to niesamowity produkt. To nie...

źródło: comment_1627419183tY1zH26RhyYHp0UIJmU7an.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jubei: czy na xbox można podpiąć mysz i klawiaturę? Zastanawiam się jak wygląda sterowanie wszystkim na konsolach.
  • Odpowiedz