Aktywne Wpisy
reventon +90
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
marcinkox3 +428
#konfederacja #mentzen #koronawirus #polska #polityka
Powiedzmy jechales 200 km/h przez centrum miasta? Co prawda stworzyles ryzyko, ale tak stworzony jest ten swiat tak dziala zycie, zawsze jest jakies ryzyko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyciagnales bron, zamknales oczy i strzelales na oslep w losowych kieeunkach? Mordo zawsze jest jakies ryzyko, nie chcemy przeciez zamknac wszystkich w domach w sposob chinski xDD.
@VirusX: Życie jest właśnie zazwyczaj znacznie prostsze, problem jest taki, że politycy je komplikują.
Jakimś cudem całe wieki ludzkość przetrwała bez gównianego i szczegółowego prawa i ludzkie relacje były normowane w znacznie prostszy sposób. Teraz wszystko próbuje się unormować...
@VirusX: do czego zmądrzeje? Do problemów ktorymi zajmują się w 90% jedynie nastolatki?
Wyciagnales bron, zamknales oczy i strzelales na oslep w losowych kieeunkach? Mordo zawsze
@Vosemite: przecież orientację się wybiera, zaraz po wybraniu swojej płci. Jak urodzisz się mężczyzną homoseksualnym, to po zmianie płci jesteś heteroseksualną kobietą, czyli orientacja to rzecz wyboru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lkg1: EJ NIE ALE TO CO INNEGO, ONI OBRAŻAJO MOJO RELIGIE
@malani: hahaha to słabo znasz historię xD