Wpis z mikrobloga

@icanthelpthat: zwykła tapicerka welurowa
Duda reklamuje różne gówna, pytam w praktyce mirków, bez słodzenia czy jest sens tym gitare zawracać, czy jednak pranie tapiecerki to jedyna opcja.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Issac: to ja myślę że lepiej widać kasę na odkurzacz który może wodę ściągać. Popryskać dobrą chemią i ściągnąć odkurzaczem. Ew. zakład z detailingiem i nie musisz się z tym męczyć
  • Odpowiedz
@Issac: wedlug mnie spoko do weluru i do starych, zaniedbanych tapicerek czy tapczanów ( ͡° ͜ʖ ͡°) To mozna kupic za kilka zlotych na jakims aliexpress czy allegro wiec bym sie nie zastanawial
  • Odpowiedz
@Issac: tornador fajna zabawka, szczególnie na mocnych szczurach. Minus taki, że nie wszystko podciśnienie zassie i robi trochę bałaganu wokół siebie. Bierzesz APC/pre-spray w pojemnik a potem ściągasz ekstraktorem.
  • Odpowiedz
@Issac: ja uzywam zwyklego pistoletu z kompresora plus odkurzacz. Zajebista sprawa . Co pistolet podbije do gory to odkurzacz zbiera . Zero szczotek zero drapania zero p---------a sie w zakamarkach typu miedzy fotelem a tunelem czy slupkiem
  • Odpowiedz
@Issac: jak jesteś z okolic mińsk maz to mogę Ci to podrzucić do testów, ja użyłem tylko raz i żałowałem że nie kupiłem zamiast tego pianownicy pneumatycznej.
  • Odpowiedz
W sensie pianownicy do mycia karoserii ?

@Issac: tak, bardziej by mi się przydała niż to. To jest tylko dobre jak ma przystawkę do odkurzacza albo jak chcesz piasek poruszyć w wykładzinie by łatwiej miał odkurzacz, wtedy to jest dobre ale do tego mam lejek i kawałeczek rurki na starym pistolecie do pompowania opon.
  • Odpowiedz