Aktywne Wpisy
wybacz +183

Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #dzieci #madki
Komentarz usunięty przez autora
@robertx: ten komentarz jest spóźniony o jakieś 20 lat
Dzisiejsze matki nie spędzają tyle czasu z dziećmi co kiedyś. Wątpię, aby spędzały go więcej niż ojciec.
Jeśli rodzenie i wychowywanie idzie gorzej od facetów, to myślę, że droga wolna do przejęcia pałeczki, wtedy laski nie byłyby do niczego potrzebne i elo
@Kwas-Siarkowodorowy: Kobiety owszem rodzą dzieci, ale wychowanie to chyba wspólna praca obojga rodziców, nie uważasz?
W Biedronce kiedyś dwóch chłopców się kłóciło przy lodówkach, przyszedł ojciec i im zajeb po liściu. Ale fakt, nie krzyczał
@jojac70: Koleś pisał o generalnej regule odnoszącej się do 90% przypadków. W jaki niby sposób półmózgu, jedna przytoczona przez ciebie obserwacja miałaby negować tę regułę?
@robertx: O to to. Sam mam 6 miesięczna córkę. Ja chodzę do pracy dziennie a moja siedzi z małą 24/7.