Aktywne Wpisy
Operator_imadla +52
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

źródło: comment_1627121158q4EH6OKy2t7Pv5LG01CclN.jpg
Pobierz@Vender: dla juniora z czteroletnim doświadczeniem, czyli że typ 4 lata na bootcampy chodził i kursy oglądał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo coś tam pierdzielisz o moim wywyższaniu się, żeby w następnym zdaniu samemu zacząć się wywyższać XD I to tym, że jesteś pionkiem w korporacji XDDD
źródło: comment_1627145406Rj5c3P6gFx3AtwGjya2G6C.jpg
PobierzEdit : ja jeszcze
Znając życie pewnie będzie jakaś Podwyżka albo awans. Ale co by nie mówić to dobry pieniądz dla takich osób
@postwarzywny: Jeżeli polski to twój pierwszy język to raczej tak jeżeli nie chcesz uchodzić za ćwierćinteligenta ( ͡º ͜ʖ͡º)
Magistrat - zarząd miasta, urząd municypalny
Magisterium - tytuł magistra oraz egzamin magisterski
Też bym go nie zatrudnił ;)
Pieniądze tutaj nie mają żadnego znaczenia, każdy debil potrafi zarabiać. Bycie eksploatowanym przez pracodawcę, bo posiadło się jakieś skille, to żadne osiągnięcie. Dalej jesteś nic nieznaczącym pionkiem. Choć usilnie starasz się wszystkim udowodnić, że jest inaczej XD
Wracając po początku tej fascynującej wymiany zdań, jak inteligentny człowiek czegoś nie wie