Wpis z mikrobloga

@SknerusMcTracz: Uuuuu, intelektualista nam się trafił i to taki wywyższający się. Brałem udział w wielu rekrutacjach i sam rekrutowałem. Same największe korpo w PL. Takie mądrale jak ty odpadają na początku, bo za pseudointeligencją nie stoi nic więcej XD Ale spoko, kuj dalej encyklopedie, a cała reszta niech uczy się potrzebnych rzeczy.
  • Odpowiedz
średni czas potrzebny na znalezienie pracy dla deva z 4 letnim doświadczeniem to 15 minut.

@Vender: dla juniora z czteroletnim doświadczeniem, czyli że typ 4 lata na bootcampy chodził i kursy oglądał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@postwarzywny: No to tylko powinszować, że te 'największe korpo w PL' zatrudniły głąba, niereformowalnego ignoranta i typowego polskiego chama. I nie, nie narzekam na brak pieniędzy, dobrej pracy czy umiejętności, które pozwalają na dostatnie życie. Nie rzutuj swoich kompleksów niskiego pochodzenia na mnie.
Dodatkowo coś tam pierdzielisz o moim wywyższaniu się, żeby w następnym zdaniu samemu zacząć się wywyższać XD I to tym, że jesteś pionkiem w korporacji XDDD
  • Odpowiedz
@Bartek5435 zarządzanie (zzl) i administracja publiczna. Wiesz co z perspektywy czasu żałuję że nie uczyłem się podczas studiów dwóch języków. Zamiast znać trzy języki na poziomie c1 to tylko znam angielski i to tak b2. Z językiem jest o tyle fajnie w dużych miastach że biorą serio z marszu. Kuzynka zna niemiecki b2 i na obsłudze klienta biznesowego za 5k brutto robi w wieku 22 lat xd.
Edit : ja jeszcze
  • Odpowiedz
@SknerusMcTracz: weź się rozpędź i p--------j tym pustym łbem mocno o ścianę, bo serio nie potrafisz czytać. Ty srasz sobie dalej, a ja nie przechwalam się znajomością słów. Studia dzienne ukończyłem dawno temu i uważam to za stratę czasu. Różnica żuczku między nami jest taka, że dla mnie i mojego pracodawcy liczą się umiejętności, które wprost przekładają się na hajs. Nie rozumiesz tego, bo widocznie nie jesteś na tym etapie.
  • Odpowiedz
@postwarzywny: Rzuć jeszcze jakimś skatologizmem albo innym, nic niewnoszącym tekstem rodem z chlewniaka. Tylko udowadniasz, że reprezentujesz sobą rynsztok społeczny.
Pieniądze tutaj nie mają żadnego znaczenia, każdy debil potrafi zarabiać. Bycie eksploatowanym przez pracodawcę, bo posiadło się jakieś skille, to żadne osiągnięcie. Dalej jesteś nic nieznaczącym pionkiem. Choć usilnie starasz się wszystkim udowodnić, że jest inaczej XD
Wracając po początku tej fascynującej wymiany zdań, jak inteligentny człowiek czegoś nie wie
  • Odpowiedz