Wpis z mikrobloga

@master4342 Chciałeś żebym wołał jak przyjdzie ta 3070ti z outletu morele. Karta przyszła w oryginalnym pudełku, była w folii, na slotach zaślepki itd. Potestowałem ją godzinkę i jest petarda, cicha, zero piszczenia cewek no piękna jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie widać żadnych śladów używania, jak nówka. No i jest normalna gwarancja 36m.

Więc wydaję mi się że warto polować na outlety z moreli, zawsze jest 14 dni na zwrot w razie czego. Aha, karta nie wyświetliła się w dziale "outlet", karta najpierw pojawiła się w "normalnym" dziale z kartami graficznymi i kupiłem ją praktycznie od razu po pojawieniu się.

Podsumowując, 3070ti Gygabyte Gaming OC za "3150zł" (zapłacone 3550zł + otrzymam 400zł na wydanie w morele) z outletu morele, wszystko śmiga i jest gitówa ʕʔ

#kartygraficzne #pcmasterrace #komputery
M.....d - @master4342 Chciałeś żebym wołał jak przyjdzie ta 3070ti z outletu morele. ...

źródło: comment_162704678451tcT2KZSl6x36SDUrsxuR.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Moted: Niech służy Mireczku, a od siebie polecam rozglądanie się za laptopami gamingowymi z Outletu, też jest 14 dni, ale czasami cena jest zrzucona diametralnie przez coś co jest wadą tylko pod względem estetycznym, jakieś mocne starcie przy zawiasie czy coś.
  • Odpowiedz
rozglądanie się za laptopami gamingowymi z Outletu

@XkemotX: o tak, też polecam. Sam kupiłem Strixa G17 z 5800h i RTX 3080 za 2 tys zł taniej niż rynkowo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie było zdjęć, ale okazał się funkiel nówka.
  • Odpowiedz
@Moted: o tak, widziałem tego Gigusia u nich w ofercie. A ten bon 400zł dostajesz na kolejny zakup w morele? Jest jakaś kwota minimalna zakupu?
  • Odpowiedz
  • 1
@Moted: Kiedyś widziałem jakiegoś fajnego Della jak mobilna karty 1xxx to była jeszcze najnowsza generacja, jakaś gamingówka z 1050ti mobilną, i7 hq 8 czy 9 generacji, 8gb RAMu i dyskiej 256 albo 512mb za 1399zł zamiast ch.. wie ile, bo jeden róg obudowy był odgięty (widocznie bo widocznie, ale to była jedyna wada xD), w pełni sprawny i w ogóle.
  • Odpowiedz
@XkemotX: Dziękuję. Ogólnie kupowałem sporo różnych rzeczy w outletach i nigdy nie miałem problemów, ale gpu pierwszy raz więc trochę stres był. No i odpada mi już martwienie się o spadki/wzrosty cen gpu, miała być 3080 ale 6400zł za parę fps więcej to już lekka przesada.

@majk3l: Bon dostanę za 14 dni, chodzi o to aby skończyła się możliwość ustawowego zwrotu. A co do użycia kuponu to działa
  • Odpowiedz
  • 1
@Moted: Dzięki za zawołanie. Myślę że z outletami to kwestia szczęścia mogła się trafić jakaś wadliwa sztuka a mogła taka jak twoja. Niech ci służy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja codziennie przeglądam wieści , planuję złożyć całość do końca sierpnia.
Jaki masz CPU?
  • Odpowiedz
czasami cena jest zrzucona diametralnie przez coś co jest wadą tylko pod względem estetycznym, jakieś mocne starcie przy zawiasie czy coś.

@XkemotX: ja dorwałem lepszego faila moreli, lapek po zwykłym zwrocie trafił do outletu, no cena taka se... ale potem weszła promka na ten model, a oni tam mają jakiś algorytm obniżający cenę w outlecie i dziabnelo 30% z promocyjnej ceny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz