Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +44
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Więc wydaję mi się że warto polować na outlety z moreli, zawsze jest 14 dni na zwrot w razie czego. Aha, karta nie wyświetliła się w dziale "outlet", karta najpierw pojawiła się w "normalnym" dziale z kartami graficznymi i kupiłem ją praktycznie od razu po pojawieniu się.
Podsumowując, 3070ti Gygabyte Gaming OC za "3150zł" (zapłacone 3550zł + otrzymam 400zł na wydanie w morele) z outletu morele, wszystko śmiga i jest gitówa ʕ•ᴥ•ʔ
#kartygraficzne #pcmasterrace #komputery
źródło: comment_162704678451tcT2KZSl6x36SDUrsxuR.jpg
Pobierz@XkemotX: o tak, też polecam. Sam kupiłem Strixa G17 z 5800h i RTX 3080 za 2 tys zł taniej niż rynkowo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie było zdjęć, ale okazał się funkiel nówka.
@majk3l: Bon dostanę za 14 dni, chodzi o to aby skończyła się możliwość ustawowego zwrotu. A co do użycia kuponu to działa
Jaki masz CPU?
@XkemotX: ja dorwałem lepszego faila moreli, lapek po zwykłym zwrocie trafił do outletu, no cena taka se... ale potem weszła promka na ten model, a oni tam mają jakiś algorytm obniżający cenę w outlecie i dziabnelo 30% z promocyjnej ceny ( ͡° ͜ʖ ͡°)