Aktywne Wpisy

wykop +29
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +10
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

skoro odbywają się spotkania to chyba robią coś większego, chyba, że pomylił DLC z rozszerzeniami ¯\_(ツ)_/¯
#cyberpunk2077
źródło: comment_16268907914Q6pPJyW4DOb6gNsy5gWM9.jpg
Pobierz@NowyLepszySzatan667: to amerykańce, dla nich wszystko co jest dodatkiem do gry nazywa się DLC nie ważne czy to zbroja dla kota czy duże rozszerzenie fabularne.
Tak, pewnie pracują wspólnie nad zakończeniem całej historii Night City, peralezów, nowej wojny korporacyjnej - czyli wszystkich zaczętych ale nie skończonych wątków. Jedynie ciekaw jestem co zrobią z V i
A co jeżeli oni wiedzą jakie DLC chcą stworzyć, ale tylko te które zostaną wrzucone pierwsze są ukończone i będą je udostępniać graczom w taki sam sposób jak przy Wiedźminie 3. Czyli progresywnie
Co teraz, cwaniaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pablo397: ale po co Keanu sam V wystarczy. Dla mnie "The Sun" jest najlepszym i najbardziej logicznym zakończeniem i mam nadzieję, że będzie kanoniczne.
A co jeżeli oni wiedzą jakie DLC chcą stworzyć, ale tylko te które zostaną wrzucone pierwsze są ukończone i będą je udostępniać graczom w taki sam sposób jak przy Wiedźminie 3. Czyli progresywnie
Co teraz, cwaniaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żadne zaskoczenie skoro na zgromadzeniu na koniec maja sami przyznali, że bodajże 40 czy 60% ekipy zostało przeniesione na pracę nad przyszłym contentem.
To, że DLC będą to nie jest żaden sekret. Natomiast to kiedy i co będą zawierać (poza oczywistym rozszerzeniem pacifici) to już jest pole do spekulacji.
@Samurai77: żeby wykorzystać jego znajomości i doświadczenie jako agenta w nadchodzącej V wojnie korporacyjnej o władzę nad Night City. Gracz mógłby stanąć po stronie arasaki lub po dwóch pozostałych (Militech/NUSA i NightCorp/AI). Pole do popisu dla scenarzystów jest spore.
Ja osobiście wolałbym całkowite zamknięcie historii V i granie inną postacią ale to trzeba mieć jaja, żeby się na to zdecydować, bo będzie negatywna
- takemurę
- Rogue
- Alt
-Takemura i tak zrobi wszystko dla Arasaki i zkumpluje się z każdym z kim by chciała.
-Rogue albo nie żyje ,albo nie znają się prawie wcale jeśli gracz