Aktywne Wpisy

Uuroboros +7
Jak się zastanowicie to kawa jest tylko wodą przefiltrowaną przez warzywa
Jutro składam wypowiedzenie mam 3 miesięczne klasyk
Problem w tym że za miesiąc mam już nagraną nową robote
Plan jest prosty jak zaczną się problemy a pewnie będą to po prostu porzuce obecną prace
Pytanie czy grozi mi za to coś więcej bo mam dosyć tego kołchozu psychika już siada #pracbaza
Problem w tym że za miesiąc mam już nagraną nową robote
Plan jest prosty jak zaczną się problemy a pewnie będą to po prostu porzuce obecną prace
Pytanie czy grozi mi za to coś więcej bo mam dosyć tego kołchozu psychika już siada #pracbaza

Kek, nie korzystają bo jak zwykle zamiast zrobić coś dobrze, zrobiono na odwal.
Omija się jedno większe skrzyżowanie z Huciskiem i krótkie światła przy Forum, argument o omijaniu węzła UE jest inwalidą, bo przecież przejeżdża się go bezkolizyjnie dołem. A jak już ominiemy skrzyżowanie na Hucisku i nie staniemy na światłach, to staniemy na długim czerwonym na wyjeździe.
A poza tym, to co zrobiono teraz z tym wyjazdem z tunelu to też wyższa szkoła jazdy i inżynierii.
#gdansk
@bekazpisu: pas służący do skrętu w prawo jest po prawej stronie buspasu (pic rel), tak samo jak przed remontem dworca należało się przez buspas przebić, żeby wjechać pod dworzec, tak tutaj przebijasz się albo wprost na prawoskręt albo przez buspas na prawoskręt. Inni bardzo wrażliwi na wibracje spowodowane kostką skręcają wprost z buspasa. Ale fakt,
źródło: comment_1626893765hycW5dPkFrr1Wp7y9IUQMj.jpg
Pobierz