Aktywne Wpisy

SynMichaua +107
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz
gdhs-jxjd +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Często za takim tagiem kryje się niezła historia mirka albo mirabelki... albo zapomniany tag nie wiadomo od czego :)
ja mam między innymi takie:
#codzienneplackiziemniaczane - pusty tag, nie pamiętam co tam było postowane, ale chciałbym codziennie czytać o plackach!
#codziennymt - mirek @Hektar4 wklejał zdjęcia artykułów z Młodego Technika. Dla nas to teraz technika retro :)
#comicsans - tag do szkalowania czcionki, której nikt nie bierze na poważnie ¯\_(ツ)_/¯
#dziwnerzeczyzwiki - Mirek opracowywał i wrzucał na Mikro artykuły z Nietypowych Artykułów Wikipedii :)
#filozofiadlajanuszy - dobry Mirek dbał o #gruparatowaniapoziomu i wrzucał artykuły o filozofii na poziomie Mirko ;)
#gotologia - Ciekawostki, analizy, teorie związane z Grą o Tron i Pieśnią Lodu i Ognia. 17 wpisów dogłębnie rozbierający fragment historii Martina
#kitajskiebiznesmenynapolbutelkioctu - żale na różnych skośnych Januszy biznesu... okazuje się, że na dalekim wschodzie Janusz biznesu to "biznesmen na pół butelki octu" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#vatowcy - Mirek pisał o tym, jak robi się przekręty na VAT i innych pomysłach na kantowanie Państwa
#slowazkapelusza - tag o słówkach, po które sięga się do słownika... co wpis, to słówko którym można błysnąć przy pannie... albo przy flaszce ;)
#atencyjnasruba - atencyjne śrubki pokazują swoje kształty w internecie
#100twarzykolejarzy - różne rzeczy o
#buczek - mireczek pisał o swoich doświadczenaich z pracy w punkcie bukmacherskim. Chyba się skończyło tak, że mu strollowali tag, zrobi się syf i mirek odpuścił.
#civicdoggfathera - kibicowałem temu projektowi, niestety kontoma bana jeszcze przez tydzień. Cieakwe czy wróci