Seb sprzątał po wczorajszej brytyjskiej trzodzie. Kto by pomyślał że z kierowców których szczerze nie lubiłem teraz jest jednym z ulubionych... EDIT. Zanim ktoś się zesra że pod publiczkę - Seb nawet nie prowadzi social mediów, fota robiona jakimś ziemniakiem, do tego 0 reporterów, 0 tłumów wkoło. Więc nie wiem kto miałby to widzieć... #f1
@VirusX: nie, on jest mocno w ekologia ale zaczyna od sobie bo mówi, że wielkie ideę nie mają sensu o ile nie zaczniemy od siebie. Wspiera pszczoły w lokalnej społeczności, kranówkę i filtry zamiast butelkowej, fotowoltaika w mikro instalacjach czy nawet jakieś zbieranie deszczówki do mycia auta.
luźny cytat. Staram się nie używać butelek z plastiku. Podobno jedna butelka dziennie nie robi różnicy ale w Niemczech jest 50mln dorosłych. Dlatego
@blackmilk: dobrze, że nie robi tego jak Hamilton. On przynajmniej coś robi i nie spamuje w mediach społecznościowych, bo ich nie używa. Taka fota z "przyczajki" zrobiona przez kibica jest "warta" więcej niż spam Lewisa o rasistowskim BLM.
@BzykN7: tym sposobem odbiera ludziom pracę. Sam zarabia miliony i zabiera pracę ekipie sprzątającej. Oby w kolejnym wyścigu jakiś Pan sprzątający wsiadł do jego bolidu i też wykonał jego pracę. Może wtedy zrozumie, że tak się nie robi.
Kto by pomyślał że z kierowców których szczerze nie lubiłem teraz jest jednym z ulubionych...
EDIT.
Zanim ktoś się zesra że pod publiczkę - Seb nawet nie prowadzi social mediów, fota robiona jakimś ziemniakiem, do tego 0 reporterów, 0 tłumów wkoło. Więc nie wiem kto miałby to widzieć...
#f1
źródło: comment_1626674945s166G0PsFY4QXiGWpcygjK.jpg
PobierzMoże jakiś zakład?
@blackmilk: dobrze, że nie robi tego jak Hamilton. On przynajmniej coś robi i nie spamuje w mediach społecznościowych, bo ich nie używa. Taka fota z "przyczajki" zrobiona przez kibica jest "warta" więcej niż spam Lewisa o rasistowskim BLM.
źródło: comment_1626679808NGXGyhz4oLGO9dRQ5fyEOf.jpg
Pobierz