Wpis z mikrobloga

Seb sprzątał po wczorajszej brytyjskiej trzodzie.
Kto by pomyślał że z kierowców których szczerze nie lubiłem teraz jest jednym z ulubionych...
EDIT.
Zanim ktoś się zesra że pod publiczkę - Seb nawet nie prowadzi social mediów, fota robiona jakimś ziemniakiem, do tego 0 reporterów, 0 tłumów wkoło. Więc nie wiem kto miałby to widzieć...
#f1
BzykN7 - Seb sprzątał po wczorajszej brytyjskiej trzodzie. 
Kto by pomyślał że z kie...

źródło: comment_1626674945s166G0PsFY4QXiGWpcygjK.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackmilk: Lewis to najgorsza morda w stawce, zero szczerości, tylko PR, nie lubie go słuchać i czytac jego sraki, jest popularny bo mowi i pisze proste i podniose frazesy ktore trafiają do prostych ludzi, fantastyczny kierowca, człowiek fatalny, a przynajmniej ta strona jego osobowości którą pokazuję.
  • Odpowiedz
@bn1776: i ja to wiem i ty to wiesz i wszyscy to wiedzą... ameby klikają i tyle - tak wygląda teraz świat.
I jeśli myślisz, że on tymi follołsami nie ma wpływu na nic, to zobacz co się d------o po tym jak Ronaldo na konferencji schował kokakolę XD

@sEB-q: i nikt o tym nie wie prócz paru osób... Tak to on świata nie zmieni.
  • Odpowiedz
@blackmilk: zależy czy chcesz coś robić dla pustego poklasku żeby się lansować i błyszczeć w mediach jak HAM czy porostu robić swoje , podnieść butelkę z chodnika, napoić pszczółkę pozbierać śmieci po angolskim bydle i jakoś żyć jak zwykły dobry człowiek. A tak na marginesie to gdyby nikt się nie dowiedział że Vet sprzątał to byśmy o tym nie gadali. Ale robi to z klasą i wg mnie bardziej jest
  • Odpowiedz
  • 3
@blackmilk co się o------o po tym jak Ronaldo ostawil cole? Spadła cena akcji na dwa dni, potem się odbiła. Patrząc na to z szerszej strony, kompletnie nic się nie stało. Oczywiście, że ludzie podliczyli ze spadek o jakiś procent w przeciągu tygodnia * kapitalizacja spółki i dali wyrok O JEZU COCA COLA STRACILA TYLE MILIONÓW.
Łap wykres coca coli. Wskaż tego Ronaldo na nim XD
  • Odpowiedz
@Dorken: ale to pokazuje idealnie co potrafią te folloły, jaką moc mają media. Piłkarz s-------a ze stanowiska kilka mln dolarów w kokakoli nie mając w sumie nic z tym wspólnego. Podobnie działają puste frazezy oponiarza za to nie działa w ogóle sprzątanie śmieci przez Seba
  • Odpowiedz
  • 0
@blackmilk to, że spadl kurs akcji o dwa dolce nic nie znaczy, ani się w coca coli tym nikt nie przejął, ani nikt z coca coli nie stracił pieniędzy. Kapitalizacja spółki przy takich akcjach jak Ronaldo nic nie znaczy.
  • Odpowiedz