Aktywne Wpisy

lubie-sernik +44
Mirki pomocy. Kończy mi się wiza w Tajlandii i chyba chce zobaczyć inny kraj więc nie będę jej na razie przedłużał.
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
źródło: IMG_20260719_175809
PobierzGdzie lecieć?
- Da Nang, Wietnam 40.0% (294)
- Wyspy Gili, Indonezja 10.3% (76)
- Kuala Lumpur, Malezja 21.2% (156)
- Wyspa Balabac, Filipiny 28.4% (209)

chlopakbeztabu +21
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #wypadek
Siema,
Wczoraj z moją narzeczoną mieliśmy kolizję. Uderzył w nas samochód z tył z dużą prędkością. Ja dostałem mocno w głowę od zagłówka jako pasażer. Narzeczona oraz kierowca drugiego samochodu nie ucierpieli. Wyszedłem z samochodu jak ona dzwoniła po policję. Uderzenie było silne, dezorientację miałem, wezwała do mnie karetkę. Jej rodzic przyjechali później by pomóc ogarnąć auto
Siema,
Wczoraj z moją narzeczoną mieliśmy kolizję. Uderzył w nas samochód z tył z dużą prędkością. Ja dostałem mocno w głowę od zagłówka jako pasażer. Narzeczona oraz kierowca drugiego samochodu nie ucierpieli. Wyszedłem z samochodu jak ona dzwoniła po policję. Uderzenie było silne, dezorientację miałem, wezwała do mnie karetkę. Jej rodzic przyjechali później by pomóc ogarnąć auto

https://myanimelist.net/anime/201/Video_Girl_Ai
Video Girl Ai
Główny bohater jest zadurzony w pewnej dziewczynie, ale ona wzdycha do wspaniałego chada, a jego traktuje jako friendzonowy tampon emocjonalny. No przerąbane ma ten nasz chłop. Lecz nie wszystko stracone, w tym świecie nieszczęśliwie zakochanym dobrym chłopakom objawia się pewna niezwykła wypożyczalnia kaset, z nagraniami dziewcząt mających ukoić sercowe cierpienia. Nasz MC jednak dał ciała, bo odpalił kasetę VHS na swoim szwankującym odtwarzaczu i wszystko wyszło troszeczkę inaczej niż powinno.
Stare OVA, nic spektakularnego, ale całkiem nieźle się trzyma. Klasyczny miłosny kwadracik, animacja jak na swój wiek ładna, trochę głupiutkie, miejscami śmieszne. Na pewno o rząd wielkości lepsze pod każdym względem od znacznie młodszego Sakura Diaries, które miałem nieprzyjemność wczoraj obejrzeć.
źródło: comment_1626631061Xoc6ZsYFb9kl2t3SKJ3yW4.jpg
Pobierz