Wpis z mikrobloga

Świat jest opanowany przez nintendowe simpy i cucki, it's over for valve.

@Trybun_Plebejski: moje kółko na twitterze wychwala SteamDeck i kręci bekę z ninny, a ci co zamówili oled ninny bo simpują, poszli od razu po steam deck. Często ludzie którzy wychwalali switcha po premierze przychodzą po rozum do głowy, wiele po prostu jebło go w kąt szafy i kurzy się pół roku, bo nie chcą grać w kolejny port
  • Odpowiedz
@JajaPustynnegoKorwina: Generalnie to się z Tobą zgadzam. Miałem swego czasu Switcha i kilkadziesiąt gier na niego. Przy większości spędziłem wiele naprawdę przyjemnych godzin gry, dzięki Ring Fit wpadłem w rutynę ćwiczeń i już po sprzedaży sprzętu mi to zostało do dziś. Te gierki jednak szybko się robią nudne. Ale mają wielką zaletę - zarówno sprzęt jak i gry odsprzedałem po ponad 1,5 roku użytkowania w zasadzie w tej samej łącznej
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@woytas: wow wszyscy piszą o jakichś nintendowych soyboyach a tymczasem w komentarzach masowe wzajemne obciąganie pały i historie o kolegach co kupili Switcha i żałują xDD

Typowy wykop.pl
  • Odpowiedz
@woytas chce przypomnieć, że wynalazki steama nie mają takiego szczęścia jak wytwory Nintendo. Ja na prawdę życzę konsoli steam jak najlepiej, ale nie jest żadnym zagrożeniem dla Nintendo. Tak samo jak inne konsole, bo Nintendo ma to w dupie.
  • Odpowiedz
@woytas: chętnie poczekam na premierę i zobaczę co to będzie w ogóle warte, ludzie się zajarali jak na gwiazdkę a znając praktyki Valve to wsparcie będzie ucięte szybciej niż Vita, jeśli to w ogóle będzie w połowie tak fajne jak reklamują xd
  • Odpowiedz