Aktywne Wpisy

booolooo +333
Idę se na poranny spacer, na Babią. Pizga.
źródło: 1000019629
Pobierz
mirko_anonim +11
✨️ Znudzenie życiem bez alkoholu - co dalej? Ⓘ
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić

* 7% - ok. 100 zł od transakcji 1500 zł.
* 20% - 6 zł od transakcji 30 zł. Pewnie minimalna kwota prowizji.
Naliczone m.in. przy płatności PayU - teraz klasyfikują (niektóre? wszystkie?) takie płatności jako przelew z limitu karty a nie płatność internetową.
O mBanku jak za długo nie ma złych wieści to muszą szybko nadrobić.
Pięknie.
dasz linka do tabeli, ewidentnie przegapilem, ale te kwoty to juz przesada....
też przegapiłem te zmiany, zauważyłem dopiero w historii, bo od jakiegoś czasu nabrałem zwyczaju periodycznej weryfikacji co zostało naliczone.
Jak coś to zawsze możesz wołać @ZespolmBanku... (akurat są bardzo ogarnięci tutaj i pomagają / sensownie odpowiadają)
https://www.money.pl/gospodarka/banki-mbank-rozwaza-karane-oplaty-za-depozyty-6623233311210432a.html
@sylwke3100: Nie. Krypto też nie. Płatność za usługę.
Płatność przez PayU via mTransfer z KK, które w części (?) przypadków zostało nadal darmowe. Więc niemała prowizja (7%, min. 6 zł) została nałożona bardziej na konkretnych odbiorców płatności niż usługę taką jak