Wpis z mikrobloga

@t_99: Skala drogi Panie, skala, jeśli u tak ogromnej ilości osób poukrywane byłyby zakrzepy to miałbyś wtedy depopulację z prawdziwego zdarzenia. No ale ok, za dwa lata to już zapomnisz o tej teorii spiskowej i wymyślisz 100 innych. Po ilu to już szczepionkach mieliśmy za jakiś czas umierać? Sporo takich hipotez jeszcze przed covidem widziałem. Albo przesuniesz na "za 50 lat zobaczycie" i wtedy faktycznie "nie zobaczę" ( ͡°
  • Odpowiedz
@Entelechia: Dostrzegam ironię, ale nie, nie chcą zostawić przenikliwych myślicieli. Uważają – i mówią to wprost – że ludzi jest o 90 proc. za dużo. Czego chcą finalnie – pełnej władzy. Na zawsze. O tym również mówią wprost.
  • Odpowiedz
@kaemka: Nie wymyślam żadnej teorii. Czytam poważanych specjalistów w dziedzinie. I oni mówią, ze to sam początek całej afery.
  • Odpowiedz
@t_99: Ok, zawołaj mnie jak już zaczniemy masowo umierać po szczepionce i powiedz "a nie mówiłem". Jak coś to wojny czy innego rodzaju niestabilności polityczne powodujące ołowicę w organizmie nie zaliczają się jako śmierć z powodu NOP'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@t_99: może jakby już mieli do dyspozycji roboty itd. to mogliby sobie zdepopulować, ale teraz nie wydaje mi się. odnoszę wrażenie, że ty byś chciał, żeby teraz wszyscy zaszczepieni popadali na ziemię xD nie szczep się, przekaż swoje obawy bliskim, tutaj nikogo nie przekonasz takimi skrajnymi przekonaniami
  • Odpowiedz
@sylben: Jesteście młodzi, bardzo często słabo znacie historię, nie wiecie więc, że przedsiębiorstwa farmaceutyczne należą do ludzi których ojcowie i dziadowie mocno popularyzowali eugenikę i finansowali ludobójczą rewolucję bolszewicką, a także reżim Hitlera, również w czasie wojny. Świat jest trochę bardziej złożony, niż pokazują to w telewizyjnych wiadomościach.
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: Na zdjęciach przewija się info, że zmarła 5 lipca, po wejściu na profil jest informacja, że miała zaplanowaną dawkę na 7 lipca, teraz nagle pojawia się info bez screenów, że przyjęła ją jednak 4 lipca. Chłopak rozpisał się o terminie szczepionki, a nie wspomniał o przyczynie śmierci?
  • Odpowiedz