@t_99: Ziom, ja rozumiem że można mieć jakieś obiekcje do szczepionki szczególnie kiedy widzi się co nawet nasz rząd odwala i ciężko mieć do wątpiących pretensje. Ale weź, jak Wy to mówicie, "włącz myślenie" i pomyśl co by się stało gdyby substancja podawana wielu milionom ludzi na świecie tworzyła w mózgu "pełno, dalekich od normalności zakrzepów".
@t_99: Podpowiem Ci co by się stało, taka substancja podana tak wielu osobom wytworzyłaby tak masową śmiertelność, że nawet globalna awaria internetu nie byłaby w stanie Cię odciąć od tej informacji. Poza tym zdecyduj się, te zakrzepy są już widoczne czy będą dopiero za rok/dwa? Twoje "włączanie myślenia" średnio działa skoro Twoje zdania są absurdalnie wręcz wewnętrznie sprzeczne.
Pozwolę sobie i wołam Mireczka @KrejZi1337 czy podpisałby się pod tym
@t_99: Skala drogi Panie, skala, jeśli u tak ogromnej ilości osób poukrywane byłyby zakrzepy to miałbyś wtedy depopulację z prawdziwego zdarzenia. No ale ok, za dwa lata to już zapomnisz o tej teorii spiskowej i wymyślisz 100 innych. Po ilu to już szczepionkach mieliśmy za jakiś czas umierać? Sporo takich hipotez jeszcze przed covidem widziałem. Albo przesuniesz na "za 50 lat zobaczycie" i wtedy faktycznie "nie zobaczę" ( ͡°
@t_99: Ok, zawołaj mnie jak już zaczniemy masowo umierać po szczepionce i powiedz "a nie mówiłem". Jak coś to wojny czy innego rodzaju niestabilności polityczne powodujące ołowicę w organizmie nie zaliczają się jako śmierć z powodu NOP'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KrejZi1337: No tak, pytam. Może jestem głupi, ale w momencie kiedy miliony ludzi są szczepione niektórzy po prostu umrą. Tak działa statystyka. Jak nie w wyniku potrącenia to po prostu napisz jak zmarła, jaką przyczyna zgonu wpisana i wtedy możemy dyskutować. Równie dobrze mógł ją p--------ć piorun (ostatnio dużo burz).
@KrejZi1337: jaka to rodzina? Oświeć mnie. Dlaczego mam słuchać 1 gościa, a nie tysięcy innych? Tak, wiem takich lekarzy będzie pewnie sporo, ale na jednego takiego przypada z 200 mających przeciwne zdanie. Wytłumacz mi - medycznemu laikowi - dlaczego mam ufać tym co są przeciwko szczepionkom? Wiadomo większość nie zawsze ma rację, ale metoda naukowa to jedno z największych osiągnięć ludzkości, więc czemu mam słuchać randomów, którzy jej zaprzeczeją.
@KrejZi1337: Tak, na świecie nie ma walki o wpływy tylko istnieje tajemnicza masonska grupa (o której wiedzą tylko foiliarze), która kontroluje wszystko i wymyśliła covid, żeby za pomocą szczepionek doprowadzić do depopulacji, żeby... W sumie w tym się gubię, bo już nie pamiętam co było w tej teorii.
@t_99: obrzydliwe jest że śmierci jakieś dziewczyny, robisz festiwal s----------a i wrzucasz to sobie na wykop. Dla mnie jest to conamniej bardzo niemoralne.
Pozwolę sobie i wołam Mireczka @KrejZi1337 czy podpisałby się pod tym
Dlaczego mam słuchać 1 gościa, a nie tysięcy innych? Tak, wiem takich lekarzy będzie pewnie sporo, ale na jednego takiego przypada z 200 mających przeciwne zdanie. Wytłumacz mi - medycznemu laikowi - dlaczego mam ufać tym co są przeciwko szczepionkom? Wiadomo większość nie zawsze ma rację, ale metoda naukowa to jedno z największych osiągnięć ludzkości, więc czemu mam słuchać randomów, którzy jej zaprzeczeją.
Dla mnie jest to conamniej bardzo niemoralne.
Wiesz co... Chyba spasuje xd