Aktywne Wpisy

Krupier +146
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

https://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/search/pwp-details/Z.530743?lng=pl
Ich znak ani nazwa nie jest chroniona znakiem towarowym. Dopiero na koniec czerwca zlozyli wniosek o rejestracje znaku towarowego. Zostal ten wniosek ujawniony a kolejnym krokiem jest badanie czy nie istnieja zadne przeslanki, ktore uniemozliwilyby rejestracje czyli, ze np. jest jakis podobny znak następnie zostanie opublikowany w BUP i potem przez 3 mies bedzie mozna skladac sprzeciw (jesli ktos ma podobny znak) i jesli nie bedzie sprzeciwu to znak moze zostac zarejestrowany a ich bedzie obowiazywac ochrona od daty zgloszenia JEDNAK JESLI ZOSTANIE ZNAK ODRZUCONY TO ZADNEJ OCHRONY NIE MAJA TAK SAMO NIE MOGA WYTOCZYC ZADNYCH POZWOW. Ja rozumiem, ze ich wpieprzaja podroby i jest to slabe ale prawnie nawet prawo autorskie ich nie obowiazuje.
#friz
Ekipatonosi - https://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/search/pwp-details/Z.528951?lng=pl
źródło: comment_1626469340YfAATIuqMnKDj1OhS0EhUG.jpg
PobierzJak Friz powie, że masz sobie palec w dupę wsadzić bo to oznacza, że lubisz Ekipę to to zrobisz