Aktywne Wpisy

brh4life +97
Całe świadome życie serio myślałem, że rossja to potężny militarnie kraj. Grało się tyle w Call of duty MW gdzie ruscy przeprowadzili desant na USA, i wtedy wydawało się to w miarę realistycznym scenariuszem, potem co jakiś czas w mediach pojawiały się informacje o rozmieszczeniu Iskanderów tu i uwdzie które miały sparaliżować kraje NATO, % PKB na obronność robiły wrażenie, fjutin wydawał się genialnym strategiem, który ustawiał sobie zachodnich polityków, szczuł psami

greenscreen +82

Właściciel jednej z Wrocławskich restauracji na Facebooku z żalem poinformował o zamknięciu jej do odwołania, z powodu osobistych. Chodzi o alimenty. Sąd nakazał mu płacić na dziecko......6000 zł.... Płacił 1500 i zablokowali mu konto.
Pod tym postem widać 104 reakcje, w tym 54 "Haha", a w tym 46 "Haha" od kobiet.
Ogólnie 44% ludzi, którzy zareagowali pod tym postem to śmiejące się kobiety z jego niepowodzenia.
Jeszcze raz, jak to było???... Aha, już mi się przypomniało - Piekło kobiet.
#pieklokobiet #alimenty #wyroknakobiety #heheszki #p0lki #dyskryminacjamezczyzn #mgtow #redpill
źródło: comment_1626352846kRGsE7fdcXbJCI9dCAM9CP.jpg
Pobierzswoją drogą ciekawe, kiedy alimenty ma płacić sędzia, ile wtedy nalicza kasta nadzwyczajnych ludzi
I tu będzie to samo... Facet straci firmę, pójdzie na bezrobocie i będzie miał zasądzone niższe alimenty... Ale ważne, że dostał po d*pie szowinista...
Teraz jak jeden sędzia to przyklepał (99% kobieta) to będzie trudno następnemu to odkręcić, bo by musiał przyznać że poprzedniczka jest odklejona od rzeczywistości
źródło: comment_1626355976YifXltNP88DYIWHje6XzNj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Kazdy kij ma dwa końce.
Ja już za wiele się napatrzyłam na tych wszystkich cwaniaczków.
Tak jak był niedawno w tv wywiad z kolegą tego kolesia co brata, szwagierkę i ich syna zsmordował.
Koleś czuł się poszkodowany bo po rozwodzie musi płacić alimenty, uznał, że kwota jesy za duża i przestał płacić. Trafił za to do
@elena-mary: Sama się udupiła na własne, życzenie. Sama wybrała taki sposób rozwiązania sprawy, sama go zostawiła gdy przyszły trudne chwile w związku i mam nadzieję, że to będzie dla niej nauczka.
Nie porównuj człowieka, który świadomie nie chce płacić i idzie do pierdla z człowiekiem który nie może zapłacić bo to zupełnie
@kacpi83: Błagam, przestańmy białorycerzyć nawet tutaj. Mężczyźni kochają swoje dzieci (oczywiście z wyjątkami ak jak kobiety) i nigdy nie pozwolą, żeby umarły z głodu. Niepłacenie alimentów zazwyczaj ma jakiś powód, z
@kacpi83:
@elena-mary: A gdyby byli małżeństwem i wydarzyła by się taka sytuacja, to nie dość ze nie było by kasy to jeszcze wspólnie trzeba było by
@elena-mary: Jak jest mowa o facecie, to ma płacić bo dzieci mają jeść i koniec analizy, ale jak mowa o kobiecie to nic nie jest czarnobiałe.
@GreenHood16794: no jeśli dzieci są u ojca to matka też powinna płacić bo dzieci powietrzem nie wykarmisz.
Nie wiem co wy tak wszystko na płeć rozdzielacie.