Aktywne Wpisy
Moonastro +99
Herato +65
W moim mieście średnio raz na 2-3 miesiące jakaś ciężarówka utknie w wiadukcie
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Dzisiaj różowa na myjni pozbyła się kawałka lakieru bezbarwnego z drzwi, realnie około 4cm. W zasadzie to chyba poszedł z bezbarwnym kolor.
Czy jest jakaś metoda aby zrobić to punktowo? Czy całe drzwi do malowania?
#blacharstwo #lakiernictwo #mechanikasamochodowa
Wstawiam zdjęcia w garażu i tak jak mówiłem odszedł sam bezbarwny, tam nie ma szpachli. Tamto zdjęcie było w słońcu i widać jakby była to goła blacha.
@jurabos: @Anoniemamowy @Lukash222: Mógłbym napisać że Rozowa OPa wysłała mi zdjęcie przed akcją pokazując w którym miejscu planuje mu zedrzeć lakier z drzwi, jednak prawda jest prostsza i zgoła inna.
Sorry że tyle osób, ale tak to wyszło. Za 100 zł i jestem zadowolony. Autem może rok może nie różowa pojeździ więc i pchać pieniędzy nie będę w niego. Wygląda dla mnie akceptowanie.
Jak za 100 zł to rewelka, gdyby minimalnie lepiej było wyrównane podłoże, to nawet by tego znać nie było. W każdym razie, nie znam lakiernika, który podejmuje się takich punktowych napraw, każdy woli cały element zrobić+cieniowanie.