Wpis z mikrobloga

Dostarczałem dzisiaj pizze takiej fajnej lasce i caly czas sie smiala i usmiechala i nie chciala placic w drzwiach tylko zapraszala mnie do srodka. Miala tylko stowe i zabraklo mi 39 zl reszty i zostawilem jej nr i po chwili wrocilem i oddalem. Podoba mi się i chcialbym dalej to pociągnąć ale mam małe doświadczenie z kobietami. Co robić? Tak, wiem, że pytam na wykopie xD
#rozowepaski
Toniejestmultikontox - Dostarczałem dzisiaj pizze takiej fajnej lasce i caly czas sie...

źródło: comment_16262728260uozhowt4YrpL2M3STmS7g.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@To_nie_jest_multikonto_x: ponoć dużo lepszym sposobem nie jest pytać czy pójdziecie na kawę tylko napisać że się gdzieś idzie np na kawę albo coś zjeść i czy chce dołączyć tak żeby to brzmiało że tak czy siak idziesz ale możecie równie dobrze razem. Ale nie znam się i nie wiem co lepsze :p
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@To_nie_jest_multikonto_x: z własnego doświadczenia, to kobiety szczególnie w takich relacjach zawodowych o ile nie jesteś kimś wysoko postawionym, to nie patrzą na Ciebie jak na obiekt pożądania. Spróbuj, ale szanse są małe, chyba że jesteś taki przystojny
  • Odpowiedz
@To_nie_jest_multikonto_x: bardzo dobrze, tylko nie mow jej co drugie zdanie ze jest sliczna, a najlepiej w ogole nie komplementuj rzeczy na które ona nie ma wplywu. Czyli nie dawaj jej nagrody tylko za to ze istnieje, ale mozesz ja skomplementowac za to ze sie specjalnie ladnie dla Ciebie ubierze, albo postara. Jesli jest naprawde ladna to slyszy to 150+ razy dziennie i ma zupelnie inne podejscie do tego niz Ty
  • Odpowiedz
napisalem ze jest śliczna

@To_nie_jest_multikonto_x: Więcej tak nie rób. Po pierwsze to kłamstwo, tj. wnioskując z tego wpisu napisałeś do niej, bo uznałeś, że jest sympatyczna i to jest główny powód twojego zainteresowania. Gdyby w tamtej sytuacji zachowywała się jak królowa lodu to byś się tak nie napalał, mimo jej ładnej buzi.

Po drugie pisząc coś takiego z miejsca kojarzysz się z creepami z fb i insta. Na twoje szczęscie spodobałeś jej
  • Odpowiedz