Wpis z mikrobloga

Dostarczałem dzisiaj pizze takiej fajnej lasce i caly czas sie smiala i usmiechala i nie chciala placic w drzwiach tylko zapraszala mnie do srodka. Miala tylko stowe i zabraklo mi 39 zl reszty i zostawilem jej nr i po chwili wrocilem i oddalem. Podoba mi się i chcialbym dalej to pociągnąć ale mam małe doświadczenie z kobietami. Co robić? Tak, wiem, że pytam na wykopie xD
#rozowepaski
Toniejestmultikontox - Dostarczałem dzisiaj pizze takiej fajnej lasce i caly czas sie...

źródło: comment_16262728260uozhowt4YrpL2M3STmS7g.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@To_nie_jest_multikonto_x: w filmach w internecie to wycinają otwór w piccy i wtedy przychodzi dostawca z nią i..... no nie ważne, ale to zły pomysł. Może po prostu napisz jej że jakby miała ochotę znowu na piccę czy na kawę, to ty też chętnie w innych okolicznościach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@To_nie_jest_multikonto_x: masz dobra pozycje zeby teraz zaproponować pizze, ale w innym wydaniu bo z toba i np winem. pamietaj zeby nie planować (to pokazuje ze jestes obsrany) i luzno na czilerce podejsc do znajmości. nie pokazuj od razu ze jakos mocno Ci zalezy. powodzenia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@To_nie_jest_multikonto_x: w sumie spoko. Ja jak woziłem placki to kiedyś na akademikach AWFu n------a laska wyglądająca jak chłop wsadziła mi język w gardło jak zjeżdżaliśmy windą bo powiedziałem jej część. 7/10. Nie polecam :/
  • Odpowiedz