Aktywne Wpisy
MallaCzarna +44
Eh.
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
pieknylowca +50
Tak tak, to patriarchat nakazuje placic kobietom mniej niż facetom. Eat the rich XD. #ekonomia #gospodarka #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow #polska
Też katolicy 2020:
#bekazkatoli #bekazprawakow #bekazpodludzi #kosciol
@jan_zwyklak: Przewrót nastąpił dość szybko, w Iranie doszło do tego poprzez intrygi służb zachodnich, którym taki przewrót polityczny był na rękę. Lewakuj dalej, może się ktoś nabierze... #60groszyzawpis ?
Katolicy w 2015: hehe homosie cieszcie się że żyjecie w kraju katolickim, w islamskim to dopiero byście mieli parady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Katolicy teraz: wnosza bomby na marsz równości, atakują uczestników nożami, pochwalają i świętują próbę pogromu i zamordowanie dziennikarza w Gruzji
narodowcy 2015: będziemy bronić polskich kobiet przed islamskimi imigrantami,
narodowcy 2020: biją polskie kobiety na Strajku Kobiet.
@jedena11scie: Serio, z ambon dostają takie instrukcje? Jakby jakiś nawet nie tyle duchowny, ci nawet katolicki działacz coś takiego zaproponował, to błyskawicznie by go skarcono; a ty to próbujesz porównywać do islamu?
Masz rację, nie da się tego porównać. W islamie nie ma struktur duchowieństwa, imam nie ma przełożonych. W kościele katolickim ksiądz za m.in. nawoływanie do przemocy zostaje skarcony od razu, gdy tylko sprawa staje się medialna. W jednej i drugiej religii jest sporo chorych ludzi,
https://www.wykop.pl/link/4876937/recepta-na-udane-malzenstwo-mala-liczba-partnerow-seksualnych/
Chciałbym przypomnieć, że palenie czarownic nie miało miejsca w zdominowanym przez chrześcijaństwo średniowieczu, tylko po tym twoim oświeceniu. A i robiła to władza świecka, a nie Kościół. Tak ich oświeciło... A zwierzę z chłopa zrobiono w wieku XVII.
@van-der-staas: Nie słyszałem, żeby chrześcijańscy duchowni nawoływali do agresji.
Jedyny powód tego, że wy, chrześcijanie, nie mordujecie ludzi w imie swojej wiary jest taki, że w WIĘKSZEJ części świata zostaliście w taki czy inny sposób spacyfikowani.
A co z "mniejszą" częścią? Cóż - Lord's Resistance Army, National Liberation
W islamie również nie zachęca się na piątkowych modlitwach do przemocy, wręcz przeciwnie. Moim zdaniem muzułmańskie kazania są o wiele bardziej pokojowe niż katolickie.
@jan_zwyklak: Problem w tym, że nie myśli. Wakacje są, gimboateistom zaczęło się nudzić, to tworzą zielonki.
@van-der-staas: Tak bardzo reprezentatywne, a strajk kobit to tak bardzo niepolityczna akcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jedena11scie: Jak dla ciebie cały Kościół sprowadza się do tego, to właśnie widać bańkę informacyjną.
https://m.mojanorwegia.pl/zycie-w-norwegii/norwegia-uderza-w-radykalny-islam-storting-poparl-kary-za-przymusowe-malzenstwa-18131.html
Łoł
@galicjanin: Kobieta uderzona przez islamistę będzie cierpieć. Kobieta uderzona przez narodowca szybko wyzdrowieje, a i w głowie jej się ułoży.
@Pierorzek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Nie ma takich księży!
-Są, popatrz.
-Ten jest niereprezentatywny, a w ogóle to miał rację.
Skończyłem babrać się w tym upośledzeniu. Dobranoc.
@Pierorzek: (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@KawaJimmiego: XDDDDDDDDDDDD
Jak poznańscy ksieża protestowali przeciwko pochowaniu tego bandyty Paetza w katedrze to do dzisiaj mają zakaz publicznego wypowiadania się na tematy niezwiązane z religią.
A gdyby nie naciski społeczeństwa to by tego #!$%@? z honorami pochowali. Kulczyka następnego złodzieja chował cały szpaler księży i arcybiskup z biskupami pomocniczymi.
Do księdza, który
@KawaJimmiego: Człowieku, co ty do mnie piszesz xDDD Wojtyła był przeciwko wojnie? Szkoda że w tym czasie jego kumpel Hoser spie***ł z Rwandy po tym, jak KRK przyczynił się do wybuchu wojny domowej? Zachęcał do pokoju? Zapewne stojąc ramię w ramię ze słynnym pacyfistą Pinochetem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zachęcał do pokoju? Dlatego kumplował się z kimś takim jak Wyszyński, który nie miał problemu z
To idź na terapię.
@Kazimierz_Lyszczynski: Łoł.
@van-der-staas: To nie ja bredzę.
@jedena11scie: Inwazja na Irak, szybka i stanowcza interwencja zarówno wobec prezydenta USA jak i Saddama. No ale #gimbynieznajo
takbylo.jpg
Coraz lepiej, już sobie resztę daruję.
Projekcja freudowska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KawaJimmiego: to nie są jeszcze skrajne przykłady, bo to są rzeczy dotyczace pochówku, a nie tego jak kościół traktuje ofiary księży pedofili. I te przykłady idą od góry. Nie chce mi sie wymieniać całej listy biskupów zamieszanych w krycie pedofilii.
I nie jestem w stanie wymienić setek, a nawet tysięcy księży, którzy nie doniosą do prokuratury, bo przecież dostaną karne przeniesienie na inną parafię.
Serio, mocno watpię, że w jakiegokolwiek Boga wierzycie, bo byście tego #!$%@?ństwa nie bronili.
Tak pojedyncze i nic nieznaczące że wszyscy do samego sekretarza papieza i sekretarza stanu wiedzieli na 100%.
@martwykotek: Tylko to właśnie Bóg zapewnił, że bramy piekielne Kościoła nie przemogą.
@KawaJimmiego: Tak, mam wrażenie że bardziej niż Ty, bo interesuję się tym od 2015. Wiem, ze relatywnie mało trupów, ale co ludzi narobili niezdatnymi do życia poza rezerwatem to ich XD
@KawaJimmiego: To, że krzyczysz, że potępiasz krzywdzenie dzieci nic nie zmienia. Zwłaszcza, jeśli systemowo kryjesz sprawców a sądy biskupie orzekały współwinę 9latkom.
Jak złodziej krzyczy że
@martwykotek: Właśnie widać...
Jak złodziej krzyczy że brzydzi się kradzieżą a kradnie to mam mu dać medal? XDDD Zajebiste
Generalizować można od 70%.
Pomyliłeś ze spisaniem Biblii NT.
@KawaJimmiego: nie pomyliłem się a Ty po raz kolejny udowadniasz, ze polscy katolicy są głęboko niedouczeni w kwestii historii Kościoła i własnej wiary. Gdziesz czytałem, że większość Katolików w Polsce nawet nie wie, ze gdyby Jerozolima nie została zburzona, to musieliby przejść najpierw na judaizm, bo za tym optowało stronnictwo jakubowe, które nauki chrystusa traktowali jako reformę Judaizmu.
Jak widać po tym co piszesz - to