Wpis z mikrobloga

@Tywin_Lannister: sto procent racji. Jak Taco nawija, to wiesz że nie ściemnia, bo też tam byłeś i to wszystko widziałeś. Dodatkowy plus jak ktoś zna Wwa i łapie smaczki. Także za twórcę w poszukiwaniu elektro zawsze plusik( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: co Wy mówicie, to wtedy serio trafiało do kogoś w miarę dorosłego? xD Znam, kojarzę, ale zawsze myślałem, że to bardziej muza dla licbusów jeżdżących metrem niż 19-letnich dorosłych ludzi.
  • Odpowiedz
@gokotgo: zdradzę ci sekret, każda muzyka rozrywkowa, której słuchają gimbusy kiedyś stała się muzyką dorosłych ludzi, bo jak coś lubisz za gówniaka to zazwyczaj ci tak zostaje. Dlatego kto śmieje się, że jakaś muzyka jest dla gimbusów to cymbał, który nie rozumie jak działa świat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister:

Pierwszy raz o nim przeczytałem na wykopie - "znajomy mojego znajomego co stworzył "Hitler w poszukiwaniu elektro" też rapuje, obczajcie" - nikt się nie spodziewał, że zrobi taką karierę i z losowej ciekawostki na forum że śmiesznymi obrazkami zrobi się gwiazda krajowego formatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: parę lat temu byłem na festiwalu hip hopowym - Taco wtedy miał występ, pamiętam że wolałem wtedy zbierać pokemony (wtedy była jazda na pokemon go) niż go słuchać xD i miałem straszną bekę z jego "dziękuję bardzo" po każdej piosence. żałuję, bo to była moja ostatnia okazja w życiu, jak mogłem posłuchać go na żywo. po latach doceniłem i za obecne piosenki, i za to z czego się kiedyś
  • Odpowiedz