@Tywin_Lannister: trojkat warszawski męczyłem jak byłem z jedną fantastyczną dziewczyną, potem się rozstaliśmy, poczuwałem się trochę jako bohater tych tekstów, czysta nostalgia za trójkątem i umową, do tej pory wracam jak mam zły dzień
@laquilat: To, co wyszło mu świetnie, to fakt, że w tych storytellingach każdy znajdzie gdzieś siebie albo przynajmniej sytuację, której był świadkiem lub w której uczestniczył.
@Tywin_Lannister: może w Warszawie z bogatymi rodzicami się bawią beztrosko, ale jest też reszta kraju, której nie było stać na śmiganie po Openerach i beztroskę, fundowaną przelewem od mamy jak w "6 zer"
@Tywin_Lannister: ja bym dodał do tego wpisu: sylwester 2011, przed imprezą kolega wysyła ci smieszny filmik do którego będziesz często wracał by poprawić sobie nastrój. Kilka lat później dowiesz się, że to dzieło Taco.
@Tywin_Lannister: Nostalgłem mocno - po maturach katowałem "Trójkąt Warszawski", potem zaraz wleciała "Umowa o dzieło". Wciągały cholernie, w 2k15 to było coś świeżego, ten storytelling dla mnie był złotem. Dodatkowo oczywiście te najbardziej chwytliwe kawałki zaraz trafiały na playlistę przy każdej wakacyjnej posiadówie ze znajomymi.
Ale od "Marmuru" zaczęło mi spadać zainteresowanie nowymi wydawnictwami od Taco.
@poloyabolo: mnie jedynie co nie usiadło totalnie, nawet na tyle, żeby sobie nie mogło lecieć w tle na szuflu, to Taconafide chyba, bo ciężko mi się słucha Quebo.
@Tywin_Lannister: Oj pamiętam jak pierwszy raz słuchałem, od razu mi się spodobało tym bardziej że jestem w takim wieku jak on i mimo wszystko kojarzę życie o którym rapował i potrafiłem się z tym wszystkim utożsamić dużo bardziej niż z jakimś gangsta ulicznym rapem. Do dzisiaj uważam że 'Marmur' jest jednym z najlepszych albumów jakie słyszałem.
"Deszcz na betonie" to jeden z najfajniejszych takich wakacyjnych kawałków i genialny teledysk.
@Tywin_Lannister: Ten boysband #pdk strasznie mnie w------ł, nie dawałem rady po prostu tego słuchać. Ale z drugiej strony - w sumie przez ten wpis mam ochotę nadrobić zaległości i sprawdzić Jarmark oraz Europę.
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
Wziąć ci frappuccino?
Nic ci nie zrobiłem i życzę ci jak najlepiej, a kilkukrotnie już mnie nieprawidłowo i niesprawiedliwie oceniłeś.
sylwester 2011, przed imprezą kolega wysyła ci smieszny filmik do którego będziesz często wracał by poprawić sobie nastrój. Kilka lat później dowiesz się, że to dzieło Taco.
@poloyabolo: mnie jedynie co nie usiadło totalnie, nawet na tyle, żeby sobie nie mogło lecieć w tle na szuflu, to Taconafide chyba, bo ciężko mi się słucha Quebo.
Do dzisiaj uważam że 'Marmur' jest jednym z najlepszych albumów jakie słyszałem.
"Deszcz na betonie" to jeden z najfajniejszych takich wakacyjnych kawałków i genialny teledysk.