Wpis z mikrobloga

Znajdzie się na sali wujek dobra rada, który powie mi jak zrestartować mój mózg?

@BurzaGrzybStrusJaja: kiedyś ktoś Cię zrestartuje. Być może poznasz osobę która będzie sprawiała, że będziesz chciał być coraz lepszą wersją siebie, będziesz się starał, będzie dla Ciebie całym światem. A na koniec kopnie Cię w dupę, jak ty do tej pory innych. To naprawdę zmienia całe podejście, mówię z doświadczenia.
  • Odpowiedz
@BurzaGrzybStrusJaja: tego sie nie resetuje mordo xd nie wiem czy to sie leczy ale chyba nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Makiawelizm i psychopatia to niezbyt przeszkadzające w zyciu zaburzenia, wiem bo sam na to cierpię a pewnie zyje na tym swiecie dluzej niz Ty ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaakceptuj to, bo takim nastrajaniem sie ze nagle staniesz sie romatycznym ryanem goslingiem sie
  • Odpowiedz
@Pogrzebywacz jak się spotkamy? O wszystkim. Głównie opowiadamy sobie o sobie, sswoim życiu i innych. Wzlotach, upadkach, przygodach, relacjach z rodziną.
Na początku są to bardziej humorystyczne i lekkie opowieści, a potem jak już zaczynasz bardziej komuś ufać to nurkujesz bardziej do cienia :) wszystko zazwyczaj jest okraszone humorem, sarkazmem i głupimi porównaniami.
  • Odpowiedz
@piterRRR dobre pytanie. Po cichu, naiwnie liczę na to, że tym razem ta osoba będzie wyjątkowa i "stracę dla niej głowę". Właściwie już bardzo rzadko się spotykam z nowymi kobietami - może raz w miesiącu, bo lubię też ten dreszczyk emocji związany z poznawaniem nieznajomych i uwodzeniem. Daje mi to też ego boost, kiedy ktoś atrakcyjny się mną interesuje i np. śmieje się z moich żartów - ale już coraz mniejszy.
  • Odpowiedz
@TheChlopiecBoy nie znam fwb który z czasem nie przerodzi się w nadzieję na coś więcej, więc 100% ma nadzieję. Ostatnio jedna laska proponowała mi taki układ fwb/ons, ale jakoś brzydziła mnie jej otwarta perwersja i przebieg, więc się z nią nie spotkałem(od razu na Netflix)
  • Odpowiedz