Wpis z mikrobloga

@boss69: Promują to półgłówki piłkarskie które potem obrażają inne nacje - patrz Griezmann.

Przyjmijcie wreszcie do głów lewa strono, że żadna ilosć promowania(a raczej propagandy) nie zmieni ludzkiego naturalnego postrzegania obcych w nieufny sposób. A nawet jak zmieni to na chwile, potem z multikulturalnego społeczeństwa wyjdą problemy i narracja i rzeczywistość odbije w drugą strone z większym impetem.
@Xodet: tak, tak, rób fikołki. Choćby w tej dyskusji koleś twierdzi, że homofobem nie jest, a w tym samym poście pisze o pedalstwie. Ale przecież nie mówmy o tym, bo prawackim płatkom śniegu przykro i zawadza.

Tęczowe auto nic nie rozwiązuje. Ale wyciąga kwestię istnienia problemu bardziej na świecznik więc można je uznać za pozytywny wpływ.

Serio, dupy wam o te autko pękają tak, jakby każdemu z was jeździło po salonie
@Jcdx: nie chodzę i nie wyzywam ich, a to co sobie o nich myślę i jak to sobie nazywam to moja sprawa, nigdy żadnego pedała nie wyzwałem w realnym życiu i nie wyzwę, chyba że mnie do tego sprowokuje swoim zachowaniem wobec mnie. Ja to toleruję, ale nie akceptuję i mam do tego prawo. Nie chcę oglądać żadnych tęcz i innych symboli w sporcie. Pozdro
@Jcdx: nie "fikołkuj" mi tu tym słowem wytrychem tylko zabieraj się do argumentacji.

Z karłów i rudych też się ludzie śmieją, a jakoś nikt nie mówi o problemie. Chociaż moze małe autko i karzeł... ale chyba nadinterpretuję.

Jak juz wszyscy wspomnieli - to nie tak że to konkretne auto przeszkadza. Sport powinien byc czysty i wolny od wszelkich nacisków, czy to z pobudek złych czy dobrych. Walka z rasizmem zaczęła i
@Spytaj_twojego_odrzuta: Wolny rynek. VW zapłacił za możliwość reklamy i gdyby chciał to mógłby sobie walnąć tam co mu się podoba w granicach prawa. A tęcza nie łamie go. Musisz być niezłe #!$%@? skoro 30 sekund zdalnie sterowanego samochodu z tęcza Ci przeszkadza XD Rozumiem sranie się o klękanie na cześć jakiegoś czarnego ćpuna, ale o tęczowe autko to iks #!$%@? de
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Jcdx: czy ja #!$%@? napisałem gdzieś ze jestem homofobem?

niech Oni nie wpieprzają się z tym swoim LGBT wszędzie.

mam dość #!$%@? tych wszystkich ideologii w sport, gdy włączam mecz to chce sobie obejrzeć mecz bez żadnych podtekstów pedalskich czy inny BLM. Pozdro

@Spytaj_twojego_odrzuta: no i to właśnie świadczy o tym, że jesteś homofobem xD gdyby ci to naprawdę latało koło #!$%@? to byś miał szczerze w dupie czy piłkę
@Spytaj_twojego_odrzuta: czyli jesteś homofobem. Plus, że nie wyzywasz... Ale jesteś niestety. Ale gdybyś tolerował, to byś tu nie bóldupił o autko :(

@Xodet rozumiem, że od wielu lat hasła antyrasistowskie obecne w piłce też gryzą więc cię w ząbki?

Nie odpuścisz tych wszystkich rzeczy, bo sport czysty nie był i w starożytnej Grecji. W idealnej rzeczywistości nikt nie żyje i żyć nie będzie, nie ten matrix.
@powaznyczlowiek: czy Ty nie rozumiesz że ktoś kto ma w dupie te wszelkie LGBT, BLM i inne tego typu badziewia może mieć dość już ogladania tego i wpieprzania tego wszedzie? Ja odpalam youtube a w propozycjach między innymi LGBT i tęcze, odpalam mecz znowu to samo, wczoraj włączam ps5 zeby sobie grę kupić i zgadnij co? Oczywiście tęcza i LGBT, jakaś promocja. Powiedz mi ile można wpychać to na siłę?