Aktywne Wpisy
Dawul +16
Dlaczego wykopki zachowują się jakby było 20% bezrobocie, srodki z #kpo w 99% zostały przewalone (a pewnie zostały przewalone w jakimś 0,00001%)?
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.

PorzeczkowySok +35
nie chce mi się walczyć z entropią

Zaakceptował: LeVentLeCri
W CV nie było żadnych kłamstw o moich umiejętnościach, więc myślę, że dopóki będzie wszystko szczerze to nie zawiodę
Tylko zdziwiło mnie ta możliwość, bo firma super na start, a rekrutuje osoby, które nie spełniają wszystkich wymagań
A ogólnie internet cały czas mówi, że tak ciężko na juniora się dostać
@Ekscentryczny_obserwator: to dla mnie korzyść - startowanie koło takich osób :d
ale patrząć po wymaganiach firm, sądziłem, że rynek jest aż za bardzo wymagający na start
No chyba że masz wymagania finansowe a nie że szukasz szansy na start i rozwój to coś tam wykazać się będziesz musiał