Wpis z mikrobloga

To jest jednak DZBAN, z całą pewnością i odpowiedzialnością za słowo to piszę! Jak pogoń za kasą i lajki mogą zblokować rozum, jestem wstrząśnięta, brak mi po raz pierwszy słów... Panowie, proszę Was całkowicie serio o wyważone komentarze i powściągliwość, chodzi o dobro małej istoty. Zrobiłam co do mnie należało, procedury YT znacie. Proszę zareagujcie, ale bez zbędnych uszczypliwości, powtarzam, dobro małej istoty niczego nieświadomej przecież. film kucharza , ok. 15:36, jestem porażona niefrasobliwością/głupotą autora filmu. Wiecie co robić. Dziękuję. Dzisiaj bez wygłupów pod tym komenatrzem, ok?
#raportzpanstwasrodka
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przezywacie jakby wam matkę zamordował, no nie dopatrzył Gapcio jak to gapa i Michał też gapa. można mu było dać znać by skasował a najwyżej yt mu przybanuje kanał czy film usunie, przecież dziecka nie wykorzystuje tam a babcia przeżywa jakby właśna córkę molestował
  • Odpowiedz
@theLPD: nie wkurzaj. pomyślałeś choć raz o tej małej niczego nieświadomej dziewczynce? chciałbyś aby Twoje dziecko znalazło się wt akiej niedwuznacznej sytuacji? tak, przeżywam bo szkoda mi dziecka, nikogo więcej!
  • Odpowiedz
i jak mixer pisze najwyzej mu kanał zamkną to wystrzelą korki od szampana na wykopie i będziecie oblewać, że się gapa sam załatwił. przecież już nie możecie patrzec na tego żebraka
  • Odpowiedz
@theLPD: tak się kończy gonitwa za „kontentem”, oby tylko coś wrzucić, żeby miało więcej niż 10 min., żeby subskrypcje, dzwoneczki i łapki się zgadzały. Nikt nie patrzy co filmuje, co się potem składa, na szybkości, na sztuke.. ehh Gapciu, Gapciu.
  • Odpowiedz
@ptakdodo: ktoś może powiedzieć "wypadek przy pracy", zwłaszcza faceci tak reagują, a mnie po ludzku zwyczajnie szkoda dzieciaka, do cholery to może wpłynąc na jej psychikę, kiedyś ktoś może jej wypomnieć tę sytuację, przez brak refleksji ojca. można kucharza lubić lub nie, guzik mnie on obchodzi , ale za dzieckiem zawsze stanę murem, czy ono będzie pana Machaja czy pana Marcina, to zawsze dobro dziecka jest dla mnie najważniejsze. dlatego
  • Odpowiedz