Wpis z mikrobloga

To jest jednak DZBAN, z całą pewnością i odpowiedzialnością za słowo to piszę! Jak pogoń za kasą i lajki mogą zblokować rozum, jestem wstrząśnięta, brak mi po raz pierwszy słów... Panowie, proszę Was całkowicie serio o wyważone komentarze i powściągliwość, chodzi o dobro małej istoty. Zrobiłam co do mnie należało, procedury YT znacie. Proszę zareagujcie, ale bez zbędnych uszczypliwości, powtarzam, dobro małej istoty niczego nieświadomej przecież. film kucharza , ok. 15:36, jestem porażona niefrasobliwością/głupotą autora filmu. Wiecie co robić. Dziękuję. Dzisiaj bez wygłupów pod tym komenatrzem, ok?
#raportzpanstwasrodka
  • 128
@Babcia_krzyzowa: myślałem, że chodzi Ci o ten moment z poprzedniego filmu gdy chciał założyć dzieciakowi siateczkę na głowę - zmierziło mnie to bo dzieciom nie powinno się sugerować takich zabaw. Zupełnie nie skumałem, że jakiś nowy film jest, a tam taki babol! Tak swoją drogą to dziecko ma beznadziejne dzieciństwo. Zero kontaktu z rówieśnikami, ciągle przed ekranem telefonu, kompa itp., rozpieszczona, widzę że wspaniale nauczyła się wymuszać na dorosłych, a tatuś