@eternit_nie_wybacza: a można ją przewrócić, jak najbardziej, jeszcze jak. Nie ma gdzie jeździć, i tak wszędzie będzie tłoczno bo są wakacje, już lepiej się przemorduj na zegrzu.
@eternit_nie_wybacza: to jeszcze zwróć uwagę na pogodę. Na początek nawet przy bardzo słabym wietrze będziesz miał trochę rozkmin i dodatkowa panika wynikająca z podmuchów nie pomoże :)
Nie byłem nigdy na Sulejowskim. Może mirki z #piotrkowtrybunalski albo #lodz będą lepiej zorientowani.
@eternit_nie_wybacza: no to już kawałek się jedzie, raz tam byłem więc Ci nie powiem co i jak, ale widziałem że kabinówki pływają - więc się da. No i na omegę to i tak potrzebujesz kogoś do pomocy, samemu się pewnie da ogarnąć, ale po co się męczyć?
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Nie ma gdzie jeździć, i tak wszędzie będzie tłoczno bo są wakacje, już lepiej się przemorduj na zegrzu.
@eternit_nie_wybacza: można, jeszcze jak :)
W okolicach kojarzę tylko Zegrze, ale przede wszystkim dla odświeżenia sobie wiedzy wyskocz z jakimś bardziej obytym znajomym na pierwszy raz :)
@eternit_nie_wybacza: to faktycznie już chyba nic w głowie nie zostało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie byłem nigdy na Sulejowskim. Może mirki z #piotrkowtrybunalski albo #lodz będą lepiej zorientowani.