Wpis z mikrobloga

Mircy - BMW serii 6 E63 pic rel

Orientuje sie ktoś jak jest z kosztami utrzymania w porownaniu do np E9x 335i albo czegoś podobnego? Mam na myśli, że wiem że to droższe niż golf w utrzymaniu, ale czy to jest poziom porsche tak jak seby na grupie pisali czy jednak moze nie tak zle?

Nie pytam konkretnie o zaden silnik, bo tam kazdy duzy i kazdy by mi pasowal

#motoryzacja #bmw #bmwboners
o.....k - Mircy - BMW serii 6 E63 pic rel

Orientuje sie ktoś jak jest z kosztami u...

źródło: comment_1625557746JAkorag5p7ip8VgX3tU9i3.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kujtek: lol, wystarczy ten zasrany system raz a porządnie naprawić a nie jak Janusz tutaj jedną część, potem u drugiego mechanika następna a trzeci powie jeszcze coś innego i będziesz miał spokój. Jak już się takie auto posiada to trzeba wyłożyć hajs na stół a nie być judaszem. Proste.
@bigger: 4.4 to fajny motor, ale jak dla mnie trochę wolny jak na obecne standardy.
  • Odpowiedz
@oblesny_wujek: Nie ma odpowiedzi na to pytanie. Mozesz kupic igielke od forumowicza a 2x cene rynkowa i sie sypnie silnik i skrzynia a mozesz kupic angilka od cygana za polowe ceny rynowej i gruz bedzie nie do zdarcia. ¯\_(ツ)_/¯

naprawy i eksploatacja poza silnikiem nie beda jakies drogie. Ceny blach tez przyzwoite.
  • Odpowiedz
Orientuje sie ktoś jak jest z kosztami utrzymania w porownaniu do np E9x 335i albo czegoś podobnego?

@oblesny_wujek: robiłem research jak szukałem auta, bo wybierałem właśnie między 650i i 335i, a ostatecznie kupiłem trójkę z N54

Niezależnie od silnika e63 jako baza (zawias, elektryka, pierdoły) jest droższe niż e92

Natomiast same motory: odwrotnie. O ile 640i i 645i mają parę fuckupów to 650i jest poprawiony i nic specjalnie nie dzieje. Poza
  • Odpowiedz