Aktywne Wpisy
mirko_anonim +76
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Rozpiertala mnie jak ludzie co mają kredo na 20 lat mówią: "mam własne mieszkanie".
Ja mam pałac w Dubaju i skarbiec z brylantami, tylko muszę se jeszcze na to wszystko uzbierać kasę, sobie to wszystko kupić i za to wszystko zapłacic.
#mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #koalicjadeweloperska #mieszkanie #kredythipoteczny
Ja mam pałac w Dubaju i skarbiec z brylantami, tylko muszę se jeszcze na to wszystko uzbierać kasę, sobie to wszystko kupić i za to wszystko zapłacic.
#mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #koalicjadeweloperska #mieszkanie #kredythipoteczny
Orientuje sie ktoś jak jest z kosztami utrzymania w porownaniu do np E9x 335i albo czegoś podobnego? Mam na myśli, że wiem że to droższe niż golf w utrzymaniu, ale czy to jest poziom porsche tak jak seby na grupie pisali czy jednak moze nie tak zle?
Nie pytam konkretnie o zaden silnik, bo tam kazdy duzy i kazdy by mi pasowal
#motoryzacja #bmw #bmwboners
@bigger: 4.4 to fajny motor, ale jak dla mnie trochę wolny jak na obecne standardy.
naprawy i eksploatacja poza silnikiem nie beda jakies drogie. Ceny blach tez przyzwoite.
@oblesny_wujek: robiłem research jak szukałem auta, bo wybierałem właśnie między 650i i 335i, a ostatecznie kupiłem trójkę z N54
Niezależnie od silnika e63 jako baza (zawias, elektryka, pierdoły) jest droższe niż e92
Natomiast same motory: odwrotnie. O ile 640i i 645i mają parę fuckupów to 650i jest poprawiony i nic specjalnie nie dzieje. Poza