Aktywne Wpisy
d4wid +170
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Daaniel1989 +731
Hej mirki, wierzę w moc wykopu. Wczoraj w #krakow moja różową spotkała bardzo nie przyjemna sytuacja. Jechała na rowerze ok 18:40, w okolicach przystanku kabel gdzie zajechał jej drogę rowerzysta glovo, arabopodobny, bez brody, wysoki. Po zwróceniu uwagi że prawie w nią wjechał, w okolicach estakady na wielickiej specjalnie potrącił moją różową, szczęśliwie przewróciła się na trawę ale i tak potłukła sobie kolano. Inni rowerzyści pomogli jej się pozbierać, później ja przyjechałem,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ciekawe jakim ja ojcem będę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Czupaczupz: skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to twój problem. A wg policji i opieki nic takiego się nie stało. Zresztą możesz sprawdzić, zgłoś ich. Nawet nikt się nie pofatyguje by to ogarnąć a jak już to co najwyżej skończy sie na rozmówce. Bez odbioru.
@xloginlogin123: nie no, wyciągaj sobie wnioski i dopisuj sobie coś, czego nie było, tak, żeby udowodnic
@eriicforrester: no pasowałoby ¯\_(ツ)_/¯ mnie w jego wieku w życiu by nie przyszlo zaczepiać obcych ludzi na ulicy, ale co ja tam wiem, ja się wychowywałem w PATOLOGICZNYM domu xD
Zadne zachowanie dziecka nie powinno byc karcone biciem i wyzywaniem.
@xloginlogin123: ale ocenianie p0lek i wszystkich madek na podstawie powyższego filmiku jest już spoko ¯\_(ツ)_/¯
raczej "polska pat0logia w pigułce" i nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora!
O żadnych madkach nie pisałem nawet xD
Komentarz usunięty przez autora