Aktywne Wpisy
Dawul +184
Bawią mnie niesamowicie te potężne analizy wykopków, o tym że problemy z demografią wynikają, z tego że ludzie nie dostają mieszkania w wieku 25 lat, a jak ktos sie z nimi nie zgadza to boomer xD.
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za

ponsulek +346

Ciekawe jakim ja ojcem będę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Czupaczupz: skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to twój problem. A wg policji i opieki nic takiego się nie stało. Zresztą możesz sprawdzić, zgłoś ich. Nawet nikt się nie pofatyguje by to ogarnąć a jak już to co najwyżej skończy sie na rozmówce. Bez odbioru.
@xloginlogin123: nie no, wyciągaj sobie wnioski i dopisuj sobie coś, czego nie było, tak, żeby
@eriicforrester: no pasowałoby ¯\_(ツ)_/¯ mnie w jego wieku w życiu by nie przyszlo zaczepiać obcych ludzi na ulicy, ale co ja tam wiem, ja się wychowywałem w PATOLOGICZNYM domu xD
Zadne zachowanie dziecka nie powinno byc karcone biciem i wyzywaniem.
@xloginlogin123: ale ocenianie p0lek i wszystkich madek na podstawie powyższego filmiku jest już spoko ¯\_(ツ)_/¯
raczej "polska pat0logia w pigułce" i nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora!
O żadnych madkach nie pisałem nawet xD
Komentarz usunięty przez autora