@AgentGRU: Nie dyskutuj z nimi. Oni podnieceni od razu będą lecieć zgłosić to do opieki i na policję byle tylko afera się kręciła. Reakcja wykopków jak zwykle przesadzona. I co policja z tym zrobi? Odbierze dzieciaka do domu dziecka czy tam rodziny zastępczej? To byłby szczęśliwy finał dla wykopków. Szkoda że już mniej dla dzieciaka.
@Janusz_z_Rivii: przesadzona? Rozumiem, ze wyzywanie i bicie dziecka, nie mowiac juz o ciaglym przeklinaniu to przesada? xd ja p------e ale patola u was musi byc na chacie, ze takie cos jest normalne
@AgentGRU: Ta, wpływ otoczenia XD Zachowanie matki jest nieodpowiednie, raczej średnio jest n-----------e dziecka i wyzywanie. Dodatkowo palenie epapierosa w jego pokoju, to wszystko dla jego dobra. ( ͡°͜ʖ͡°)
widać że młody to ten patus. Jakbym spróbował do matki powiedzieć żeby się zamknęła to by mi łeb ukręciła.
@fluga: Nom. Matka go wyzywa, bije a ten powiedział zamknij się. J----y patus xD A jeśli twoja mama za takie coś "ukręciła by ci łeb" to raczej zdrowych relacji nie macie.
przesadzona? Rozumiem, ze wyzywanie i bicie dziecka, nie mowiac juz o ciaglym przeklinaniu to przesada? xd ja p******e ale patola u was musi byc na chacie, ze takie cos jest normalne
@Czupaczupz: u ciebie za to musiało być normalnie skoro odpowiadając mi musisz mnie obrażać. Nigdzie nie napisałem że to normalne. Tylko ze reakcja wykopków przesadzona
wow. Przez ten film zdałem sobie sprawę, że nastąpiła u mnie pewna aktualizacja obrazu patologii jaki miałem przez całe życie. Jeszcze kilka lat temu patologie wyobrażałem sobie jako rodzinę w mieszkaniu komunalnym, bezrobotni rodzice alkoholicy i banda dzieci które wychowują się same na ulicy gdzie jedyne co słyszą od starych to takie zdania zbudowane na innym intonowaniu "k---a". (Btw. Baba ewidentnie wraca do małp, uga Buga kuwa kuwa) Ten obraz to tak
Kiedyś jakiś typek młody (w wieku 8-9 lat) zaczepił na ulicy mnie (chłopa 30letniego) z tekstem: "są lody ekipy?" xD wiem ze przykład z d--y, ale młode pokolenie teraz jest naprawde rozwydrzone
Ale ze co, wychodziłeś z jakiegoś sklepu i dzieciak zapytał się ciebie czy są w nim lody ekipy? Mimo że pytanie losowej osoby o asortyment jest bez sensu to co w tym było takiego niegrzecznego. To dzieciak
@fluga: Nom. Matka go wyzywa, bije a ten powiedział zamknij się. J----y patus xD
A jeśli twoja mama za takie coś "ukręciła by ci łeb" to raczej zdrowych relacji nie macie.
@Czupaczupz: u ciebie za to musiało być normalnie skoro odpowiadając mi musisz mnie obrażać. Nigdzie nie napisałem że to normalne. Tylko ze reakcja wykopków przesadzona
Ale ze co, wychodziłeś z jakiegoś sklepu i dzieciak zapytał się ciebie czy są w nim lody ekipy?
Mimo że pytanie losowej osoby o asortyment jest bez sensu to co w tym było takiego niegrzecznego. To dzieciak