Wpis z mikrobloga

@AgentGRU: Nie dyskutuj z nimi. Oni podnieceni od razu będą lecieć zgłosić to do opieki i na policję byle tylko afera się kręciła. Reakcja wykopków jak zwykle przesadzona. I co policja z tym zrobi? Odbierze dzieciaka do domu dziecka czy tam rodziny zastępczej? To byłby szczęśliwy finał dla wykopków. Szkoda że już mniej dla dzieciaka.
  • Odpowiedz
@AgentGRU: Ta, wpływ otoczenia XD Zachowanie matki jest nieodpowiednie, raczej średnio jest n-----------e dziecka i wyzywanie. Dodatkowo palenie epapierosa w jego pokoju, to wszystko dla jego dobra. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
widać że młody to ten patus. Jakbym spróbował do matki powiedzieć żeby się zamknęła to by mi łeb ukręciła.

@fluga: Nom. Matka go wyzywa, bije a ten powiedział zamknij się. J----y patus xD
A jeśli twoja mama za takie coś "ukręciła by ci łeb" to raczej zdrowych relacji nie macie.
  • Odpowiedz
przesadzona? Rozumiem, ze wyzywanie i bicie dziecka, nie mowiac juz o ciaglym przeklinaniu to przesada? xd ja p******e ale patola u was musi byc na chacie, ze takie cos jest normalne

@Czupaczupz: u ciebie za to musiało być normalnie skoro odpowiadając mi musisz mnie obrażać. Nigdzie nie napisałem że to normalne. Tylko ze reakcja wykopków przesadzona
  • Odpowiedz
wow. Przez ten film zdałem sobie sprawę, że nastąpiła u mnie pewna aktualizacja obrazu patologii jaki miałem przez całe życie. Jeszcze kilka lat temu patologie wyobrażałem sobie jako rodzinę w mieszkaniu komunalnym, bezrobotni rodzice alkoholicy i banda dzieci które wychowują się same na ulicy gdzie jedyne co słyszą od starych to takie zdania zbudowane na innym intonowaniu "k---a". (Btw. Baba ewidentnie wraca do małp, uga Buga kuwa kuwa) Ten obraz to tak
  • Odpowiedz
@AgentGRU:

Kiedyś jakiś typek młody (w wieku 8-9 lat) zaczepił na ulicy mnie (chłopa 30letniego) z tekstem: "są lody ekipy?" xD wiem ze przykład z d--y, ale młode pokolenie teraz jest naprawde rozwydrzone

Ale ze co, wychodziłeś z jakiegoś sklepu i dzieciak zapytał się ciebie czy są w nim lody ekipy?
Mimo że pytanie losowej osoby o asortyment jest bez sensu to co w tym było takiego niegrzecznego. To dzieciak
  • Odpowiedz